kozan.gr: Παράπονα για έλλειψη ενημέρωσης από τον Περιφερειακή Αρχή εξέφρασε ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου στην ενημερωτική συνάντηση για τη Γέφυρα των Σερβίων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/5 – Τι “απάντησε” ο Περιφερειάρχης (Βίντεο)

4 Μαΐου 2023
19:51

 

Παράπονα για έλλειψη ενημέρωσης από τον Περιφερειακή Αρχή εξέφρασε ο Δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου στην ενημερωτική συνάντηση για τη Γέφυρα των Σερβίων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 4/5. Τι “απάντησε” ο Περιφερειάρχης

12 σχόλια

  • σας εκανε ανεξαρτητο Δημο ο ΣΥΡΙΖΑ και πηγατε και ψηφισατε ολοι σας με τα δυο τα χερια κιολας ΝΔουλα!!!και σημερα φωναζετε…αλλα καρμα λεγεται αυτο αγαπητε δημαρχε και αγαπητοι Βελβεντινοι!!!

      • Με ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ακόμα μνημόνια αγαπητέ ότι μπόρεσε έκανε ο Αλέξης, και τις τράπεζες που έκλεισε για προστασία του τραπεζικού συστήματος το εκανε …κι όμως κατάφερε να μας βγάλει από αυτά! Τώρα η ΝΔουλα με την πολιτική της θα μας ξαναβάλει!!! Καλομελέτα και έρχεται!!!

        • Βασικά ήθελε να μας βγάλει από την Ευρωζώνη και να γυρίσουμε στη δραχμή αλλά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τον μπλόκαρε. Και μετά υποθήκευσε την ακίνητη περιουσία της χώρας για 100 χρόνια για να του δώσουν ρευστότητα και πρωτογενές πλεόνασμα. Κάπως έτσι μας “προστάτευσε”. Και τη Μακεδονία για να μας “προστατεϋσει“ την ξεποϋλησε; Καλομελέτα, έρχεται η “Δήμητρα”!!!!

        • Για την ακρίβεια “θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, θα βαρούσε τα νταούλια και θα χόρευαν ποι αγορές”. Σοβαρές υποσχέσεις από σοβαρούς πολιτικούς. Τελικά όμως τη μαγκιά την πλήρωσε ακριβά και δέχτηκε τους όρους χωρίς καμία διαπραγμάτευση!!!!

        • το οποιο μνημονιο ,το χειροτερο ολων το ψηφισε ο Συριζα.Δεν ξεχναμε φυσικα και την φοροεπιδρομη και την φοροαφαιμαξη που επεβαλλε με τη λαθος πολιτικη του.Ας κανουν την αυτοκριτικη τους πρωτα και μετα ας κουνησουνε το δαχτυλο.

  • Το δικαιο ειναι με τον περιφερειαρχη.Εσεις που περνουσατε καθε μερα απο τη γεφυρα δεν βλεπατε οτι ειναι στραβη;τι κανατε τοσα χρονια;γιατι δεν ενημερωσατε την περιφερεια;Αν και τωρα δεν ειχε ενδιαφερθει αποκλειστικα ο Κασαπιδης κανεις δεν θα ηξερε τι επαθε η γεφυρα.Θα το καταλαβαιναμε οταν θα επεφτε.

  • To δημόσιο χρέος διογκώθηκε, ειμαστε σε χειρότερη κατάσταση απο το 2010 αλλά ως δια μαγείας θεωρείτε εξυπηρετήσιμο και φυσικά δεν το σχολιάζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης…

  • Γράψε εσύ Στεργίου για τις κηδείες και και τους γάμους .είσαι καλός σε αυτά την να άλλη ενημερωση ασ την καλύτερα γιατί τα Χεις κάνει μανταρα

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ; ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ;;;;;;
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.