Γιώργος Αμανατίδης – Οι υποδομές του πρωτογενούς τομέα στο επίκεντρο των συναντήσεων στη Δ.Ε. Μουρικιου. Στη Λαϊκή Αγορά και στα καταστήματα της Σιάτιστας

5 Μαΐου 2023
09:57

Για τις υποδομές στον πρωτογενή τομέα που ουσιαστικά θα αναδείξουν τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες, της ευρύτερης περιοχής των κοινοτήτων Άρδασσας, Κρυόβρυσης, Αναρράχης, Εμπορίου, Μηλοχωρίου και Φούφα μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης στις συναντήσεις του χθες το απόγευμα με κατοίκους των συγκεκριμένων χωριών. Παράλληλα ο κ. Αμανατίδης ανέπτυξε πολιτικές και παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν μέσα στην τετραετία από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά και όσα προωθήθηκαν μέσα από τις δικές του πρωτοβουλίες και είχαν άμεση αναφορά και συσχέτιση με τον νομό μας.

Ξεχωριστή συνάντηση πραγματοποίησε ο κ. Αμανατίδης στο Κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρδασσας με τα μέλη της διοίκησης.

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Αμανατίδης είχε επισκεφθεί τη Σιάτιστα, την Λαϊκή Αγορά και καταστήματα της πόλης.

Κοζάνη, 5/5/2023

Από το Γραφείο του

Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ

Γιώργου Αμανατίδη

 

2 σχόλια

  • 4 χρόνια κοντά στους πολίτες και τα προβλήματα του νομού. Από τους καλύτερους βουλευτές που πέρασαν από την Κοζάνη με έργο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.