Θεόδωρος Καρυπίδης: «Μαζί» θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ενώνουν …”

6 Μαΐου 2023
12:09
Κανένα σχόλιο
Κοντά στους κατοίκους των Κοινοτήτων Δροσερού, Ολυμπιάδας, Γαλάτειας, Ασβεστόπετρας και Περδίκκα βρέθηκε χθες (5-5-2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην Π.Ε. Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης συνεχίζοντας τις επαφές του, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.Ο κ. Καρυπίδης αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των κατοίκων οι οποίοι δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα κρατώντας “ζωντανά” τα χωριά τους σε πείσμα των καιρών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα που προέκυψαν από την αύξηση των τιμών τόσο στα καταναλωτικά είδη όσο και στα καύσιμα ενώ σημαντικό πρόβλημα είναι το κόστος θέρμανσης.

Αυξημένα κίνητρα για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων από τα εθνικά, αλλά κυρίως από τα ευρωπαϊκά προγράμματα για την ενίσχυση πρωτίστως της βιολογικής καλλιέργειας που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, αποτελούν συστατικά στοιχεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχης.

Με τον τρόπο αυτό και η γη δε θα εγκαταλειφθεί, αλλά και θα συνδυαστεί η δυνατότητα της πρωτογενούς παραγωγικής δραστηριότητας με την μεταποίηση των τοπικών προϊόντων.

«Οφείλουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους της υπαίθρου δίνοντας κίνητρα στους νέους να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.

Μαζι θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ενώνουν».

ok

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.