Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Μιχελάκη με τον εμπορικό κόσμο της Κοζάνης – Επισκέψεις σε χωριά της Δ.Ε. Ελλησπόντου και στη Ν. Χαραυγή (Φωτογραφίες)

6 Μαΐου 2023
13:22
Κανένα σχόλιο

 

Στο εμπορικό κέντρο Κοζάνης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 5 Μαϊου, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Μιχελάκη, η οποία επισκέφθηκε δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης.

Μεταξύ άλλων ενημερώθηκε για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής, που επλήγη όσο καμία άλλη και από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ παρουσίασε συνοπτικά τις βασικές προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως είναι:

  • Θέσπιση αφορολόγητου στα 10.000 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους.
  • Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος.
  • Ρύθμιση χρεών: Διαγραφή μέρους βασικής οφειλής χρεών που δημιουργήθηκαν στην υγειονομική κρίση και 120 δόσεις για την αποπληρωμή του υπολοίπου
  • Ένταξη στο σχήμα και όσων απώλεσαν τη ρύθμιση του 2019.
  • Ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός.
  • Νέος πτωχευτικός κώδικας – ολιστικό πλαίσιο διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους με προστασία της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και της επαγγελματικής στέγης.
  • Ενεργειακή Αναβάθμιση για Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις, Αυτοαπασχολούμενους (Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις).
  • Ενίσχυση ρευστότητας για πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανακατεύθυνση μέρους των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης προς την Αναπτυξιακή Τράπεζα.
  • Μικροπιστώσεις για αυτοαπασχολούμενους και πολύ μικρές επιχειρήσεις.
  • Δημόσιος Πυλώνας στο τραπεζικό σύστημα.

Το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης  Έφη Μιχελάκη βρέθηκε σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης και, συγκεκριμένα, σε Βοσκοχώρι, Άγιο Χαράλαμπο, Πολύμυλο,Κίσσα, Δρέπανο και Καπνοχώρι, αλλά  και στη Νέα Χαραυγή, όπου εξέφρασε την πίστη της για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαϊου, κάτι που διαφαίνεται και από το κλίμα που συναντά σε όλα τα χωριά της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.