Ο Σωκράτης Βατάλης στο Βελβεντό: «Μακρινός παρατηρητής η κυβέρνηση στο θέμα της Γέφυρας»

6 Μαΐου 2023
18:27

 

Την ανάγκη στήριξης της τοπικής κοινωνίας, των επαγγελματιών και όλων των πολιτών από την πολιτεία και όλους τους αρμόδιους υπεύθυνους, κατέγραψε το Σάββατο το πρωί στο Βελβνεντό ο Σωκράτης Βατάλης ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή στα πλαίσια των περιοδειών του σε όλο το Νομό Κοζάνης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία και τον προβληματισμό τους για τον αποκλεισμό της περιοχής, θέμα που δημιουργεί αρνητικές συνθήκες και δυσκολεύει την καθημερινότητα τους όσο παραμένει κλειστή η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

«Είναι προφανές πως προέχει η ασφάλεια των πολιτών, αλλά κάποιοι δεν φρόντισαν να διασφαλίσουν όλες εκείνες τις παραμέτρους για να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω η περιοχή του Βελβεντού και των Σερβίων. Παλινωδίες στη διαχείριση του θέματος, επικοινωνιακά τρικ και υποσχέσεις που έμειναν στα χαρτιά για αποζημιώσεις, με την κυβέρνηση μακρινό παρατηρητή».

Για το ίδιο θέμα αλλά και μια σειρά άλλων ζητημάτων τα οποία απασχολούν την περιοχή, ο Σωκράτης Βατάλης είχε συνάντηση με στελέχη της δημοτικής αρχής.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.