Τα παράπονα για τις συνέπειες που έχουν φέρει οι πολιτικές των τελευταίων ετών, τα προβλήματα του κλάδου των παραγωγών και εκθετών αλλά και τις ευχές και προτροπές του κόσμου, είχε την ευκαιρία να ακούσει σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ισαάκ Νικολαΐδης, επισκεπτόμενος την λαϊκή αγορά της Κοζάνης.

Λίγο πριν το μεσημέρι, ο υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, όπου παρακολούθησε την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Πιπεργιά, με τίτλο: ¨Οι αγώνες που έπλασαν τον μύθο 1974-1993¨.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αναφέρεται στους αγώνες των εργαζομένων της ΔΕΗ, και όχι μόνον, και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γεγονότων από το 1974 ως το 1993.

Το απόγευμα, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας ¨ΕΟΡΔΑΙΑ SOS¨ και τη στήριξη του Δήμου Εορδαίας και είχε ως θέμα «Λέμε ΟΧΙ στην καταστροφή των βουνών από τις ανεμογεννήτριες», παρακολούθησε τις ομιλίες, τοποθετήθηκε, προσυπογράφοντας την ανησυχία για την άναρχη και ανεξέλεγκτη τοποθέτηση ΑΠΕ, που μόνον τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών δεν υπηρετούν με τον τρόπο που γίνεται.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη