Σε Λευκοπηγή, Ροδιανή, Αιανή, Κερασιά, Μηλιά, Καισαρειά, Κήπο, Άνω Κώμη, Δρέπανο, Άγιο Δημήτριο, Ακρινή και Μαυροδένδρι η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΒασιλική Γ. Γκάσταρη

8 Μαΐου 2023
05:51
Κανένα σχόλιο
Επισκεφθήκαμε χθες Κυριακή την Λευκοπηγή, Ροδιανή, Αιανή, Κερασιά, Μηλιά, Καισαρειά, Κήπο, Άνω Κώμη,Δρέπανο, Άγιο Δημήτριο, Ακρινή και Μαυροδένδρι. “Επικοινωνήσαμε” το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και ιδιαίτερα τα 11 άρθρα του Συμβολαίου για την Αλλαγή. Επιβεβαιώνεται απόλυτα και σε τοπικό επίπεδο η εκτίμηση του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα πως η συσπείρωση που έχουμε είναι η μεγαλύτερη από το 2015. Θα υπάρξει πολιτική αλλαγή. Θα προκύψει προοδευτική διακυβέρνηση.

rpt

rpt

rpt

rpt

rpt

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.