Δήμος Εορδαίας και κόμματα συμφώνησαν για τη χρήση χώρων προβολής κατά την προεκλογική περίοδο

8 Μαΐου 2023
16:20
Κανένα σχόλιο

Η κατανομή των χώρων και ο καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται στα πολιτικά κόμματα που μετέχουν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, για την ανάδειξη των μελών Ελληνικού Κοινοβουλίου, βρέθηκε στο επίκεντρο της διακομματικής σύσκεψης που συγκάλεσε ο Δήμος Εορδαίας

Παρών στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσε και ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ο οποίος τόνισε την ανάγκη αγαστής συνεργασίας και της συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και των εκπροσώπων των κομμάτων, προκειμένου να αντιμετωπίζεται άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης, οι οποίοι συμφώνησαν πως ο τρόπος χρήσης των χώρων που διατίθενται για την προεκλογική προβολή των κομμάτων θα είναι σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμος έχει ήδη στήσει εξέδρα στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας για τις κεντρικές ομιλίες, ενώ την ηχητική κάλυψη των ομιλών τους αναλαμβάνουν τα ίδια τα κόμματα.

Τα κόμματα μπορούν να τοποθετήσουν πλαίσια σε κεντρικά σημεία της πόλης, στην κεντρική πλατεία, σε πάρκα, και στις εισόδους της πόλης, που έχουν καθοριστεί από την Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου, με την προϋπόθεση να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. Αντίστοιχα πλαίσια μπορούν να τοποθετηθούν και στις Κοινότητες, σε χώρους που θα υποδείξουν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Θα επιτραπεί επίσης η τοποθέτηση καλαίσθητων περιπτέρων, στις διαστάσεις που προβλέπονται από το ανάλογο ΦΕΚ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.