Η Αρχοντία Σπαχίδου στο 7ο Δημοτικό σχολείο Κοζάνης μιλώντας για την «Πριγκίπισσα Νευρωνία και τον μαγικό καθρέφτη»

9 Μαΐου 2023
06:57
Κανένα σχόλιο

 

Μία όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου στο 7ο Δημοτικό σχολείο Κοζάνης. Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αρχοντία Σπαχίδου παρουσίασε στους μικρούς μαθητές το βιβλίο της με τίτλο «Η πριγκίπισσα Νευρωνία και ο μαγικός καθρέφτης», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παρέμβαση, πραγματοποιώντας διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια βασισμένα στο κεντρικό θέμα του βιβλίου, με σκοπό τα παιδιά να αγαπήσουν τη λογοτεχνία, να καταλάβουν την ομορφιά της ζωής και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Ήταν μια όμορφη συνάντηση την οποία απόλαυσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.