Είμαι μεγάλος σε ηλικία πλέον και καταπονημένος από τις συνεχή αδιαφορία και τις αρνητικές παρεμβάσεις των κρατούντων κάθε είδους εξουσίας, όπως αυτές εκφράζονται στην  περιοχή μας, την Εορδαία.

Δεν μπορώ όμως να μείνω σιωπηλός, για κάποια σοβαρά πράγματα που εξελίσσονται, αν  και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναβγώ ανοιχτά και να εκφράσω τις απόψεις και τις ανησυχίες μου.

Βλέποντας όμως να καταστρέφεται ένας ιδιαίτερος Σύλλογος, με μακρά πορεία και δράση, με ιδιαίτερο ρόλο και ευαισθησία, δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος σε αυτή τη μεθοδευμένη πρακτική και μάλιστα από αυτούς που πρέπει να στηρίζουν τέτοιους Συλλόγους – Θεσμούς.

Κύριε  Πλακεντά, δεν ζητάμε ελεημοσύνη, οίκτο, χρήματα και δόξα! Το δίκιο μας ζητάμε.

Είναι απαράδεκτη η απαξίωση αυτού του Συλλόγου, που τόσα έχει προσφέρει σε αυτή τη Πόλη.

Κύριε Πλακεντά, δεν είναι προσωπικό το ζήτημα με εσάς – εσείς το κάνετε προσωπικό!

Ας κοιτάξουμε λοιπόν το καλό της περιοχής μας και της Κοινωνίας μας συνολικά, όλοι μαζί.

Δεν είμαστε εχθροί, είμαστε συναγωνιστές από διαφορετικό μετερίζι, για τα συμφέροντα της περιοχής μας, κατέχετε ένα αξίωμα και με σεβασμό το αναφέρω αυτό.

Δεν το κρύβω, πίστευα κάτι καλύτερο από εσάς.

«Φίλε Παναγιώτη δεν ζητάμε χρήματα, στέγη ζητάμε.

Είμαστε ένας Σύλλογος χωρίς εισφορές και έσοδα και το γιατί πιστεύω  το καταλαβαίνεις.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών είναι συμπληρωματική Δομή, στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Εορδαίας και πιστεύω ότι το γνωρίζεις αυτό».

Υ.Γ.  Για να προλάβω τις όποιες αντιδράσεις και δικαιολογίες, σας θυμίζω ότι πριν ένα μήνα που ήρθα με τον νυν Πρόεδρο να συζητήσουμε για αυτό το θέμα, για πολλοστή φορά, σας ανέφερα ότι θα το Δημοσιοποιήσω και μου απαντήσατε: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ το

Αυτό κάνω τώρα.

Με τιμή και σεβασμό

Ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας

Καραπίντσιος Βασίλειος