Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης κι η μαθητική ομάδα του περιοδικού ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ σας προσκαλούν στην εικαστική και ποιητική τους έκθεση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης την Πέμπτη 11 Μαΐου

9 Μαΐου 2023
10:41
Κανένα σχόλιο

Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και η μαθητική ομάδα του περιοδικού ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ σάς προσκαλούν στην εικαστική και ποιητική τους έκθεση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με τίτλο

ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ…

Οι μαθητές/-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης εκθέτουν τα ζωγραφικά τους έργα, τις φωτογραφίες και τα ποιήματά τους, μέσα από τα οποία αποτυπώνουν τα ταξίδια της εφηβικής τους φαντασίας. Η γοητεία, οι προκλήσεις, οι προβληματισμοί, οι περιπέτειες, τα όνειρα και οι ελπίδες, που γεννούν τα κάθε είδους ταξίδια στις εφηβικές ψυχές. Ελάτε να τα ανακαλύψετε! Γιατί το ταξίδι είναι η απόλυτη ελευθερία!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν  2023 και ώρα 6μ.μ. στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Στα εγκαίνια θα μιλήσουν οι μαθητές/-τριες για τα εικαστικά τους έργα, θα απαγγείλουν τα ποιήματά τους και θα επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11-21 Μαΐου 2023.

Επισκεφθείτε την έκθεση, για να γνωρίσετε τη δημιουργικότητα των εφήβων της πόλης μας, τις αγωνίες και τα οράματά τους. Ελάτε στα εγκαίνια για να τους ακούσετε από κοντά.

Στην έκθεση συμμετέχουν με εικαστικά έργα και κείμενα οι μαθητές-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: Κωνσταντίνα Άγκο, Κασσάνδρα Αφούρα, Ιωάννα Βασιλειάδου, Θεοδώρα Γεωρμπαλίδου, Άννα Μαρία Γιαννούλη, Εύη Γκαντιά, Γλυκερία Γκρανοπούλου, Χρήστος Γούσιας, Σοφία Δεληγιάννη, Παύλος Διαμαντόπουλος, Οδυσσέας Δουγαλής, Δημήτρης Ζάχος, Αφροδίτη Ζούγρα, Γιώργος Καζαντσίδης, Ιωάννα Καζαντσίδου, Μαρίνα Καντζόγλου, Θεοδώρα Καραθανάση, Ευαγγελία Κοκκίνου, Ελευθερία Κουρκούτα, Βερενίκη Κουταβά, Βασίλης Μεντελής, Κατερίνα Μήλιου, Ειρήνη Φ. Νάνου, Γεωργία Πατρασκάκη, Κατερίνα Παυλίδου, Καλλιόπη Πούχια, Κατερίνα Ταραμίγκου, Νικολέτα Τζίκα, Μαρίτα Χαρισοπούλου, Ευαγγελία Χατζηδάμου, Ελένη Χατζηιωάννου, Λεοντία Χατζησαββίδου, Ευθυμία Χριστοφόρου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πλαισιώνουν μουσικά οι μαθητές/-τριες: Νάνσυ Σουλιώτη, Χρήστος Φασνάκης και Θωμάς Παπαστέργιος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.