Γ. Κασαπίδης: Αναβαθμίζεται με την πρόσληψη κτηνιάτρου το Κτηνιατρείο του Δήμου Σερβίων – Ένα  διαχρονικό αίτημα των κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής ικανοποιείται από την Περιφερειακή Αρχή  

9 Μαΐου 2023
13:56

 

Ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κτηνοτρόφων του Δήμου Σερβίων, ικανοποίησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς στελέχωσε με κτηνίατρο μετά από 15 χρόνια το Κτηνιατρείο Σερβίων και Τσοτυλίου αντίστοιχα.

Η λειτουργία του αναβαθμισμένου Κτηνιατρείου, αποτέλεσε στόχο της Περιφερειακής Αρχής, ο οποίος επετεύχθη και συμπεριλαμβάνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον πρωτογενή τομέα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κτηνιατρείο του Δήμου Σερβίων, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια και τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαο Μακρυγιάννη,  σημείωσε πως : «Από την πρώτη στιγμή της θητείας μας βάλαμε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας με την ανάπτυξη όλων των σχετικών υποδομών. Η παρουσία ενός κτηνιάτρου θα εξασφαλίσει τις κτηνιατρικές ανάγκες περίθαλψης και θα ενδυναμώσει τον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σερβίων».

Η Περιφερειακή Αρχή εξασφαλίζει τις βασικές υποδομές για τη στήριξη και την ανάπτυξη του κτηνοτροφικού κλάδου με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της οικονομίας και την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα στη Δυτική Μακεδονία.

4 σχόλια

  • Να και κάτι καλό που έγινε από την Περιφέρεια. Δυστυχώς όμως δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτε άλλο ουσιαστικό.

  • Σιγά το καλό. Πως να εξανεμισουν τις αντιδρασεις μας για το θέμα της γεφυρας. Σιγά μην σας ευχαριστήσουμε δυο βδομαδες προν τις εκλογές. Αυτό έπρεπε να το είχατε κάνει όταν αναλάβατε κύριοι

  • Μεγάλη επιτυχία για τους άρχοντες του τόπου!Μετα από 15 χρόνια κατάλαβαν ότι το κτηνιατρείο πρέπει να έχει κτηνίατρο.

  • Δεν κατάλαβαν ότι το κτηνιατρείο θέλει κόσμο απλά κατάλαβαν ότι στης απερχόμενες εκλογές δεν ξανά βγαίνουν, και με την αναβάθμιση του κτηνιατριου θα βολευτει η δαδαμογια σαν κτηνίατρος που είναι απλά τα πράγματα φίλε μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.