Δριμύ «κατηγορώ» κατά την κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη εξαπέλυσε το βράδυ της Δευτέρας, από την Κοζάνη και το κατάμεστο «The Restobar» ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης.

Μιλώντας σε συγκέντρωση δεκάδων κόσμου όλων των ηλικιών, παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές πτυχές του ρεαλιστικού και κοστολογημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας τον «ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Πασσαλίδης, κάτω από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, περιέγραψε παραστατικά τα θλιβερά πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην οικονομία, την κοινωνία, την υγεία, αλλά και στην περιοχή μας, με την οδυνηρή απόφαση του πρωθυπουργού της ολιγαρχίας για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση.

«Δυστυχώς η χώρα κυβερνάται από αυτούς που παραπλανούν το λαό με ψευδείς ειδήσεις!», υπογράμμισε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «η ΝΔ υπηρετεί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα…έκαναν πολιτική τέχνη τη μπίζνα, ενώ εμείς αγωνιζόμαστε για τις ανάγκες του λαού και της κοινωνίας».

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του Κώστα Πασσαλίδη για τη μεγάλη παρουσία του κόσμου στη χθεσινή συνάντηση της Κοζάνης:

«Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη για την εντυπωσιακή παρουσία δεκάδων κόσμου στην πολιτική μας εκδήλωση της Κοζάνης, ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαϊου. Με τη δική σας αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση είμαι βέβαιος τόσο για μια νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, όσο και για τη δική μου, προσωπική παρουσία στο ψηφοδέλτιο νίκης της Π.Ε.Κοζάνης».