Ο Κώστας Πασσαλίδης σε χωριά της Π.Ε.Κοζάνης: «Στις 21 Μαϊου υπογράφουμε συμβόλαιο Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ» – Επισκέψεις σε Άγιο Χριστόφορο, Μηλοχώρι, Φούφα, Ερμακιά και Ακρινή

9 Μαΐου 2023
15:28

Σειρά επισκέψεων σε χωριά της Π.Ε.Κοζάνης πραγματοποίησε η Δευτέρα και την Τρίτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης, ο οποίος σε κάθε γωνιά του Νομού γίνεται δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους, παρουσιάζοντας τις βασικές πτυχές του προγράμματος του κόμματος για την Ελλάδα της Αλλαγής.

Ο Κώστας Πασσαλίδης βρέθηκε διαδοχικά σε Μηλοχώρι, Φούφα, Ερμακιά και Ακρινή, τονίζοντας την πεποίθησή του για μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαϊου και υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης των χωριών μας και της ελληνικής περιφέρειας, η οποία ερημώνει λόγω των πολιτικών της ανάλγητης κυβέρνησης Μητσοτάκη, της ολιγαρχίας και της πλουτοκρατίας.

Μιλώντας στους κατοίκους της πολύπαθης Ακρινής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πρωτοφανή εμπαιγμό της εκεί τοπικής κοινωνίας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη μετεγκατάσταση του οικισμού», αν και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί πως θα σεβαστεί την ετυμηγορία του λαού της περιοχής, όπως αυτή εκφράστηκε με το πρόσφατο, άτυπο δημοψήφισμα.

Το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ βρέθηκε στον Άγιο Χριστόφορο και στον εκεί πανηγυρίζοντα ιερό ναό, συμμετέχοντας στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της περιοχής.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.