19η Μαΐου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου – Οι εκδηλώσεις στην Πτολεμαϊδα

9 Μαΐου 2023
20:36
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ποντιακών-Πολιτιστικών Συλλόγων Εορδαίας και ευρύτερης περιοχής, μαζί με το Δήμο Εορδαίας, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Ημέρα Μνήμης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19/5/2023

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΠΡΩΙ
– 11: 30 π.μ: Επιμνημόσυνη δέηση, εις μνήμη των θυμάτων

– Ομιλία για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας

– Κατάθεση στεφάνων.

– Τήρηση ενός λεπτού σιγή.

– Εθνικός Ύμνος.

– Χορωδία και ποντιακοί χοροί, με μηνύματα για την ημέρα μνήμης.

– Πορεία ως το Δημαρχείο Εορδαίας στην Πτολεμαϊδα και επίδοση κοινού
ψηφίσματος.

Όποιος επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι, παρακαλούμε να μεριμνήσει ο ίδιος για το στεφάνι του, ενώ για τον σχετικό προγραμματισμό των επισήμων, των αρχών, φορέων και συλλόγων, παρακαλούμε να ειδοποιηθούμε εγκαίρως , για την κατάθεση στεφάνου, μέχρι και την Τρίτη 16 Μαϊου 2023, στο Email: [email protected] ή και στα τηλέφωνα 6979982435 και 2463027067

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.