Απαντήσεις της ΝΙΚΗΣ σε ανυπόστατες φήμες και ευφάνταστους μύθους (Παρουσιάζει ο υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε Κοζάνης Κωνσταντίνος Μπαλιάκας)

10 Μαΐου 2023
07:51

Η πρώτη δημοσκοπική αποτύπωση της αποδοχής της ΝΙΚΗΣ από πολλούς συμπατριώτες μας, καθώς και το συνακόλουθο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τη ΝΙΚΗ και τον Πρόεδρό της, προσέλκυσαν τον φθόνο. Ύβρεις, απειλές, μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα εναντίον της ΝΙΚΗΣ, διεσπάρησαν σε χρόνο ρεκόρ στο διαδίκτυο.

Στους μεν υβριστές μας δεν πρόκειται να απαντήσουμε – ας συνεχίσουν εκείνοι με τη διχαστική λάσπη τους και εμείς με τον ενωτικό αγώνα μας.

Στους δε καλοπροαίρετους φίλους και ατυχείς αποδέκτες των φημών, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Πρώτον. Η αυξανόμενη αποδοχή της ΝΙΚΗΣ δεν ήρθε τυχαία. Για περισσότερα από τριάμισι έτη, και μάλιστα εν μέσω εγκλεισμών και περιορισμών, πολλά μέλη και φίλοι της ΝΙΚΗΣ κατέβαλλαν συστηματικούς κόπους, με επιμονή, καρτερία, ομαδικότητα και πνεύμα ανιδιοτελούς θυσίας.

Δεύτερον. Η ΝΙΚΗ διαθέτει επίσημο δημοσιευμένο τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά της και δέχεται ενίσχυση από τους πολλούς φίλους και τα μέλη της, και όχι από τον εφοπλιστή κ. Μαρινάκη, με τον οποίο παρεμπιπτόντως ουδέποτε έχουμε έρθει σε οποιαδήποτε επικοινωνία. Τα δε οικονομικά της είναι γνωστά στα αρμόδια στελέχη της, για αυτά λογοδοτεί στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του κράτους και όχι σε γυρολόγους λαϊκούς δικαστές που εκτίθενται με τις καφενειακού τύπου κοστολογήσεις τους για τις δράσεις της ΝΙΚΗΣ.

Τρίτον. Όποιος αισθάνεται ότι μπορεί να επηρεάσει τη ΝΙΚΗ ως «μεγαλοχρηματοδότης», είναι ευπρόσδεκτος να προβεί σε αντίστοιχη κατάθεση στον λογαριασμό μας (στα όρια και τις προϋποθέσεις του νόμου) και θα διαπιστώσει εν τοις πράγμασι, εάν είναι δυνατόν να ελέγχει τις αποφάσεις της ΝΙΚΗΣ. Όποιος επίσης αισθάνεται ότι μπορεί να επηρεάσει τη ΝΙΚΗ διά της οποιασδήποτε πίεσης στον πρόεδρό της ή μεμονωμένα στελέχη της, θα διαπιστώσει ότι η ΝΙΚΗ έχει ομαδική ηγεσία και όχι αρχηγοκεντρική, ώστε να διασφαλίζει το άτρεπτο της πορείας της.

Τέταρτον. Η ΝΙΚΗ δε μπορεί να αποτελέσει πολιτικό δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, ούτε φυσικά ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ θα μπορούσε να είναι κουμπάρος της κ. Μπακογιάννη. Η ΝΙΚΗ έχει δεσμευθεί ότι δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνεργασία με οποιοδήποτε από τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα και την πλήγωσαν τόσο βαθιά –συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς και της Νέας Δημοκρατίας. Κατήγγειλε και καταγγέλλει τις πολιτικές του κυβερνώντος κόμματος με σκληρή κριτική, για την οποία θα μπορούσε ο καθένας να ενημερωθεί αν διαβάσει τα επίσημα κείμενα του κινήματος ή ακούσει τις ομιλίες του Προέδρου και των στελεχών μας.

Πέμπτον. Ο ισχυρισμός ότι «η ΝΙΚΗ είναι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών» ή ότι «δεν στάθηκε στο πλευρό των υγειονομικών σε αναστολή», περισσότερο σαν ανέκδοτο ακούγεται για όποιον παρακολουθεί τις δράσεις του κινήματός μας. Πέρα από τις σκληρές ανακοινώσεις κατά της υποχρεωτικότητας και τη στήριξη των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά της αναστολής των υγειονομικών, η ΝΙΚΗ έχει στα ψηφοδέλτιά της πολλούς ιατρούς και λοιπούς υγειονομικούς που βρέθηκαν σε αναστολή όλο αυτό το διάστημα που ο κ.Πλεύρης με τον κ.Μητσοτάκη τους φέρθηκαν απάνθρωπα. Για την ιστορία, ίσως αξίζει να θυμίσουμε ότι αρκετοί τότε συντονιστές των κινητοποιήσεων των υγειονομικών απέρριπταν την προσέγγιση πολιτικών κινημάτων όπως η ΝΙΚΗ, «για να μην χρωματιστεί ο ακομμάτιστος αγώνας τους». Οι ίδιοι αυτοί συντονιστές αντιθέτως δέχθηκαν την προσέγγιση «ακομμάτιστων συλλόγων», οι οποίοι εσχάτως μεταμφιέστηκαν σε πολιτικά κόμματα και μάλιστα τους έχουν σήμερα σε ηγετικές θέσεις. Το ξέχασαν;

Έκτον. Στις φημολογίες ότι ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ έκανε ή δεν έκανε το εμβόλιο, απαντούμε ότι δεν θα παίξουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης να διχάζει τον ελληνικό λαό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Στο κίνημα της Νίκης ενώνουμε τον ελληνικό λαό. Δεν ζητάμε από τα μέλη μας πιστοποιητικά εμβολιασμού ούτε ρωτάμε μεταξύ μας ποιός εμβολιάστηκε και ποιός όχι, όπως για παράδειγμα δεν ρωτά κανείς τον διπλανό του αν πάσχει από AIDS. Σεβόμαστε το ιατρικό απόρρητο που η κυβέρνηση κατάφωρα καταπάτησε. Το ιατρικό απόρρητο είναι θέμα βασικού σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και κατάκτηση της Δημοκρατίας. Και επειδή είναι χρέος των πολιτικών προσώπων να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα σε θέματα σεβασμού προσωπικών ελευθεριών, η συλλογική ηγεσία της ΝΙΚΗΣ έχει απαγορεύσει στον πρόεδρό της να πληροφορήσει οποιονδήποτε για το εάν εμβολιάσθηκε ή δεν εμβολιάσθηκε.

Είμαστε βέβαιοι ότι η λάσπη εναντίον της ΝΙΚΗΣ θα συνεχισθεί. Ο καλοπροαίρετος Έλληνας είναι σε θέση να κατανοήσει, ανάμεσα στους πολιτικούς σχηματισμούς, ποιος ασχολείται ευγενικά με τον δικό του αγώνα, και ποιος ασχολείται με το να σπιλώνει και να συκοφαντεί τον αγώνα άλλων. Ευχόμαστε σε όλους φώτιση.

34 σχόλια

  • Ο Βελόπουλος καταρρέει σε κάθε νέα δημοσκόπηση. Μαζί του και ο ψευτοπατριωτισμός τους και οι βλασφημίες του. Στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα είναι κάτω από 3%. Αυτό είδαν τα τρολάκια της ΝΔ και άρχισαν να χτυπάνε ύπουλα και ανήθικα. Τώρα είναι η ώρα. να αντικατασταθεί το ψεύτικο από το αληθινό. ΝΙΚΗ για τη νίκη της Ρωμιοσύνης.

 • Φληναφήματα για διαφήμηση της υποψηφιότητας. Είστε ή δεν είστε ακροδεξιό, εθνικιστικό, “πατριωτικό” κόμμα με ρίζες στο θρησκευτικό φονταμενταλισμό του χριστιανισμού; Σ’ αυτό να απαντήσεις.

  • Έτσι σου είπε το αφεντικό να πεις; Χριστιανοι ορθόδοξοι είναι όπως το 98% των Ελλήνων και είναι καμάρι τους..

   • Περνάω κάθε Κυριακή έξω από τις εκκλησίες και βλέπω. Όχι το 98% αλλά ούτε το 8℅ των Ελλήνων δεν πατάνε. Ακρίβεια βλέπεις.

  • εσύ τι είσαι ; σ΄αυτό να απαντήσεις !
   εξυπνάκια , που βάζεις φτηνές ετικέτες, θολοκουλτουριάρη ……

  • ΤΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ;

   ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΥΟΥΝ;
   ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΑΙ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;

   ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ;
   ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ;
   ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ;

   ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;

   ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ;

   ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ;

   Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΘΕΙΣΕΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
   ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ;

   ΜΑΛΛΟΝ ΞΡΙΝΕΤΑΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

  • Ντροπή σου. Σταματήστε επιτέλους οτιδήποτε ΗΘΙΚΟ – θρησκευτικό να το βαφτίζετε ακροδεξιό και εθνικιστικό. Το ότι αγαπάς το έθνος σου και τη θρησκεία σου δε σημαίνει ότι μισείς όλα τα άλλα έθνη.

   • Το θρησκευτικό εσύ που το είδες????
    Με τον φόβο να μην αμαρτήσουμε να τον ψηφίσουμε;
    Αυτά δίδαξε ο Άγιος Παίσιος; Και οι Άγιοι πατέρες εδώ και 2 χιλιάδες χρόνια;
    Έτσι είναι ο Χριστός; Για αυτό σταυρώθηκε ενώ ήταν Θεός, για να μας απειλούν κάποιοι πως αν δεν τους ψηφίσουμε διαπράτουμε αμαρτία;
    Αλήθεια ο Χριστός τι θα μας έλεγε για αυτήν την τοποθέτηση του αρχηγού του κόμματος σας;

 • Δε σας γνωρίζουμε καθόλου και λετε καλά πράγματα. Χρειάζεστε μια πιό καλή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα και διαφήμιση.

  • Και πολύ σωστά τα λέτε. Ίσως και καλύτερα όμως που δεν είχαν έντονη παρουσία γιατί μπορεί να τους είχαν απαγόρευσει και αυτούς να κατέβουν στις εκλογές, όπως έκαναν με άλλα 14 κόμματα παρακαλώ..!! Φοβάταιο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

 • Μπράβο σας. Όλοι πρέπει να καταλάβουν και πρέπει να ψηφίσουν ΝΙΚΗ. Είναι το μόνο κόμμα που σκέφτεται τον Έλληνα, και την πατρίδα μας. Στις 21 Μαϊου όλοι ψηφίζουμε ΝΙΚΗ

 • το δεκανίκι της ΝΔ το βγάλαν στην επιφάνεια λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για να οδηγηθούν οι δεξιοί ψηφοφόροι στο απόκομμα της ΝΔ….καμία ψήφο στο οπισθοδρομικό θρησκευτικό φονταμενταλιστικό απόκομμα ΝΙΚΗ

  • Τρικυμία εν κρανίο ο σχολιαστής από πανω. Συνεχίστε δυνατά στη Νίκη γιατί απ ότι βλέπω ενοχλείτε κάποιες κασσανδρες και αυτό είναι υπέρ σας.Με τη ΝΊΚΗ!

  • ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ;

   ΟΧΙ!
   ΕΙΠΕΣ ΑΣ ΜΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΜΠΑΘΩΣ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ…ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
   ΜΑΛΙΣΤΑ…ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ… ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
   ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!

   Ο ΗΛΙΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ!

 • Και αμα δεν ψηφισουμε ΝΙΚΗ ειναι αμαρτια….γελανε και οι πετρες!!! Διαβαστε και φριξτε τι δηλωσε ο αρχηγος τους απο Μεσσηνια «πρώτος στόχος της ΝΙΚΗΣ είναι να πηγαίνουν οι άνθρωποι στις κάλπες και να μην αισθάνονται ότι περίπου γίνονται συνένοχοι στην καταστροφή της πατρίδας και δεύτερον, να το πω με θεολογικούς όρους, να μη διαπράττουν αμαρτία, γιατί η ψήφος έχει και πνευματική διάσταση».
  Η αλλη σε ενα βιντεο στο youtube εγραψε ”οποιος θα ψηφισει το κομμα ΝΙΚΗ, ειπαν Αγιοι γεροντες, οτι θα εχουν ευλογια στα σπιτια τους, γιατι ειναι το μονο ορθοδοξο Χριστιανικο κομμα”…Δλδ μιλαμε εμεις ειμαστε οι καταραμενοι που δεν θα ψηφισουμε… θα μας βρει κακο μεγαλο!!!
  Αυτος ειναι μεγαλος Αγιος και πρεπει να ψηφισουμε μονο αυτον απο 50 κομματα…

   • Ψάξε την ομιλία του, να το ακούσεις με τα ίδια σου τα αυτιά, και όχι μόνο απο την επίσκεψη στην Μεσσηνία, αλλά και στην Κοζάνη, όπως καί τα σχόλια σε βίντεο θα τα δεις, Δήμητρα ονομάζεται αυτή που σχολιάζει σε 2 διαφορετικά βίντεο. Και μετά ίσως συνέλθεις εσύ… Θα έχεις το θάρρος όμως να πείς μετά, τελικά εγώ έλεγα αρλούμπες;

  • και να σου εξηγησουμε…τζαμπα θα παει!

   εντυπωσιακο παντως τι βρισκεις οταν θελεις να θιξεις την αξιοπρεπεια καποιου!

   οταν δεν θελεις να ψαξεις και βαριεσαι καταπινεις την ετοιμη τροφη αμασητη!

   τωρα εφτασες στην Καλαματα!

   οποτε μεινε στα ευκολα αδελφε.
   βολεψου εκει που εισαι!
   και ασε τα δυσκολα σ’αυτους που εχουν διαθεση ν’αλλαξουν τα πραματα!

   • Και εσύ πού ξέρεις ότι κάποιος βρίσκεται στα εύκολα;
    Διαθέτεις το διορατικό χάρισμα; Εσυ θίγεις την αξιοπρέπεια αλλων, μιλώντας δίχως να γνωρίζεις ποιός είναι ο άλλος!
    Τα ανωτέρω δεν αναφέρονταί σε ανακρίβειες, για να θίξω κάποιου την αξιοπρέπεια, έχουν ειπωθεί δημόσια! Και όποιοσδηποτε μπορεί να τα δεί!
    Επίσης τι να ψάξω; Αυτά που θέλεις εσύ και σε συμφέρουν να ψάξω; Γιατί δεν δέχεσαι την αλήθεια;

  • ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ … Να μην ρωτάμε τους πνευματικούς μας πατέρες για το τι είναι αμαρτία… αλλά αυτόν…Έγινε και πατέρας της εκκλησίας ο αρχηγός, θα μας πεί τι είναι αμαρτία και τι όχι!
   Μέγας Βασίλειος, Ιωαννης Χρυσόστομος, και Απόστολος Παύλος την είδε…
   Να τον γράψουμε και απολυτίκιο…

 • Μιλάμε σοβαρά τώρα;ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
  Είναι δυνατόν αρχηγός πολιτικού κόμματος να ορίζει ως αμαρτία, την μή ψήφιση απο τούς πολίτες του κομματός του;
  Και να επικαλείται και τον Αγιο Παΐσιο;
  Και απομονώνει μία φράση του Αγίου!
  Γιατί δεν λέει ακριβως τι έχουν πεί ο Άγιος Παίσιος, ο Άγιος Πορφύριος όπως και ο πρώην Μητροπολίτης μας Αυγουστίνος Καντιώτης για το θέμα των εκλογών;
  Δηλαδή τι θέλει να μας φοβερίξει; Μας απειλεί; Απο φόβο δηλαδή να τον ψηφίσουμε;

 • Έχουμε αρκετούς Αρχιερείς και Ιερείς, και φυσικά ο κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός τον πνευματικό του πατερα, ίσως τοποθετηθεί κάποιος η κάποιοι, επί του θέματος αν αμαρτάνουμε η όχι αν δεν ψηφίσουμε το κόμμα ΝΙΚΗ.

 • Ο Αγιος Παΐσιος είχε πεί ” Στα δύσκολα χρόνια θα βοηθήσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το ΚΚΕ”
  Αυτό γιατί δεν το λέτε εκεί στην ΝΙΚΗ και λέτε ότι θέλετε και σας βολεύει;
  Δεν ξέρω πως ερμηνεύετε αυτή η προφητεία, αλλά ο Αγιος το είπε!
  Μπορείτε να μας πείτε ποιοί θα είναι οι πιστοί Χριατιανοί και ποιοί απο το ΚΚΕ, θα είστε εσείς θα είναι άλλοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.