Γ. Αμανατίδης: Δείτε αναλυτικά το έργο μου προς όφελος του Ν. Κοζάνης και των πολιτών του: «Ενέργεια – Θέρμανση – Τηλεθέρμανση»

10 Μαΐου 2023
09:32

 

Δείτε αναλυτικά το έργο μου προς όφελος του Ν. Κοζάνης και των πολιτών του: «Ενέργεια – Θέρμανση – Τηλεθέρμανση»

 

Κάντε κλικ εδώ

20 σχόλια

      • Ναι επειδή ήταν υπουργός με μηδενικό έργο για την περιοχή του 20 χρόνια τώρα.
        Να μην ξεχνάς βεβαια και την αντιδημοκρατική του συμπεριφορά μπροστα στις καμερες και η προσβολή του δημόσια για τον τοπικό χειρισμό και την τηλεδιοίκηση
        Κατέβα από το καλάμι σου φίλε μου και δες τι συμβαίνει

        • Τέσσερες μόνο πολιτικοί είχαν υπουργικούς θώκους σε τρείς πρωθυπουργούς, Καραμανλή, Σαμαρά, Μητσοτάκη : Δένδιας, Χατζηδάκης, Βαρβιτσιώτης και Παπαδόπουλος. Και μόνο αυτό κάτι λέγει για τις ικανότητες και το έργο, που εκτίμησαν οι πρωθυπουργοί. Για δες λοιπόν και με άλλο βλέμμα την πραγματικότητα και όχι με παρωπίδες.

  • ωραία όλα αυτά αλλά αυτό το έργο και το όφελος δεν φαίνεται σε κανέναν μακροοικονομικό ή μικροοικονομικό δείκτη. Είναι περισσότερο υπηρεσιακές διευθετήσεις (που ούτως ή άλλως θα γίνοταν τα περισσότερα) παρά κάτι που να προσδίδει αξία σταθερή και αυξανόμεμη στο μέλλον.
    Αλήθεια για την επένδυση την μεγάλη για το εργοστάσιο μπαταριών έχεις λύση? γιατί μας προβάλλεσαι ως ο έχων λύση για όλα.

    Παρακαλώ πολύ να μαζευτείτε μερικοί μερικοί. Αυτό λέμε όλοι στην πιάτσα. Όχι άλλο σανό

  • Κανένα έργο επί ΝΔ, το μόνο έργο με επιτυχία είναι η φτωχοποίησης της περιφέρειας μας, κλειστά εργοστάσια και αποβιομηχανοποίηση, από σταθερές δουλειές εποχιακές δουλειές και ο πρωτογενής τομέας σε αφόρητη πίεση από υπέρογκη ακρίβεια πρώτων υλών και αισχροκέρδια.

    • Κάνεις μεγάλο λάθος. Μπες στο κόπο, διάβασε και θα καταλάβεις. Αυτά που θέτεις δεν απαντώνται σε ένα μηνυμα σίγουρα. Πρόσεχε ομως γιατί η αντίδραση σου μπορεί να μας οδηγήσει σε περιπέτειες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.