Σε χωριά του Δήμου Εορδαίας, ο Σωκράτης Βατάλης: «Πρωταρχικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η ανάπτυξη της υπαίθρου και του πρωτογενούς τομέα»

10 Μαΐου 2023
11:43

 

Η ανάπτυξη της υπαίθρου και η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτελούν πρωταρχικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ και της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης, τόνισε ο Σωκράτης Βατάλης στους κατοίκους των χωριών του Δήμου Εορδαίας, τα οποία επισκέφθηκε την Τρίτη το απόγευμα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε σε Ανατολικό, Κομνηνά, Μεσόβουνο και Άγιο Χριστόφορο, συνομίλησε με τους κατοίκους και κατέγραψε σημαντικές προτάσεις και σκέψεις τους, στον ανοιχτό διάλογο τον οποίο ακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Οι άνθρωποι της υπαίθρου επιμένουν να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και κρατώντας ζωντανές τις τοπικές κοινωνίες, ενώ αποτελεί σημαντικό παράγοντα η ενασχόλησή τους με τον πρωτογενή τομέα.

Ο στραγγαλισμός τον οποίο βιώνουν με τις συνεχείς αυξήσεις των τιμών στο κόστος παραγωγής και η ταυτόχρονη μείωση στις τιμές των προϊόντων τους, έχει δημιουργήσει ανασφαλές περιβάλλον και τεράστια συρρίκνωση εισοδήματος, ενώ η αναλγησία της κυβέρνησης σημειώθηκε και στην περίπτωση των αποζημιώσεων από φυσικές καταστροφές που έπληξαν τις παραγωγές:

«Αυτοί οι άνθρωποι έμειναν με τις υποσχέσεις και «τα κατόπιν ενεργειών μου» των τοπικών εκπροσώπων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι προφανές πως οι ενέργειές τους, οδηγούν στην καταστροφή τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα στον τόπο μας».

Το πρωί της Τρίτης, ο Σωκράτης Βατάλης επισκέφθηκε χώρους στο Ορυχείο του Νότιου Πεδίου όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με εργαζομένους.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.