kozan.gr: Δακής, Βατάλης & Νικολαΐδης εξηγούν ο καθένας εκπροσωπώντας το κόμμα του γιατί οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν τα άλλα δύο κόμματα (Ηχητικό)

10 Μαΐου 2023
20:24

 

Δακής, Βατάλης & Νικολαΐδης εξηγούν ο καθένας εκπροσωπώντας το κόμμα του γιατί οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν τα άλλα δύο κόμματα.

2 σχόλια

  • γιατι η νεα δημοκρατια δεν πρεπει να ψηφιστει;γιατι καταστρατηγησε καθε εννοια ελευθεριας με τις παρακολουθησεις μεσω του pratador,γιατι στην οικονομια και ειδικα στο δημοσιο χρεος προσθεσε αλλα 40 δις ευρω χρεος που σημαινει οτι χρεωσε τις μελλοντικες γενειες ακομη περισσοτερο,γιατι με την πανδημια του κορονοιου ειχαμε 38.000 θανατους τους περισσοτερους κατ αναλογια πληθυσμου,γιατι επι ημερων της δοθηκαν φαραωνικοι μισθοι στα γαλαζια golden boys βλεπε στασση της δεη ο οποιος επαιρνε 20.000 ευρω το μηνα,οταν ο ελληνικος λαος με 700 ευρω το μηνα δεν μπορουσε καν να καλυψει τις στοιχειωδες αναγκες του,γιατι στον δημοσιο τομεα εκανε πραγματικο γιουρουσι διορισμων γαλαζιων παιδιων και τελος γιατι απο αναλγησια και ανικανοτητα και υπαιτιοτητα δικια της στα τεμπη θρηνυσαμε 57 νεες ψυχες οι οποιες αποζητουν δικαιωση,για ολους αυτους τους λογους αυτο το κομμα δεν πρεπει με τιποτα να ξαναγινει κυβερνηση και ιδιως με πρωθυπουργο εναν μητσοτακη

  • Υποψήφιοι με κόμματα τα οποία ακολουθούν και υπηρετούν μνημονιακές πολιτικές, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι καλύτεροι από τους μνημονιακούς ανταγωνιστές τους.

    Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. Τα κορόιδα από κάτω όμως είναι πολλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.