Ο Σωκράτης Βατάλης σε Κοζάνη και Άνω Κώμη: «Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι το «ΩΣ ΕΔΩ» του λαού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

11 Μαΐου 2023
11:45
Κανένα σχόλιο

 

«Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η φωνή του λαού που λέει «ΩΣ ΕΔΩ» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη», τόνισε την Τετάρτη το απόγευμα από την Άνω Κώμη ο Σωκράτης Βατάλης, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή στα πλαίσια του ανοιχτού διαλόγου με τους πολίτες όλης της Π.Ε. Κοζάνης.

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν και ζήτησαν η χώρα να έχει μία κυβέρνηση δίπλα στον πολίτη, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι των λίγων.

Ο Σωκράτης Βατάλης, την ίδια ημέρα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αρκετό κόσμο σε στέκια της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε, την Κοζάνη, όπου συνομίλησε με ανθρώπους που τον γνωρίζουν χρόνια ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, νέο άνθρωπο της περιοχής, καταρτισμένο επαγγελματία και πλέον ως υποψήφιο Βουλευτή που προωθεί με σοβαρότητα και επιχειρήματα τις πολιτικές του θέσεις.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.