ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Υποδοχή των νέων του Σχεδίου Αλληλεγγύης «Kozani Goes Green», στον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης

11 Μαΐου 2023
12:44
Κανένα σχόλιο

Υποδεχόμαστε σήμερα, Πέμπτη 11/05, μεταξύ 14:30-18:00, στον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης τις νέες και τους νέους του Σχεδίου Αλληλεγγύης «Kozani Goes Green», που υποστηρίζει η Go Alive, σε μια δράση που χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας για να:

  • Συγκεντρώσουμε ρούχα (ειδικά βρεφικά, νηπιακά, παιδικά και εφηβικά) και γενικά είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, σκεύη, παιχνίδια, βιβλία κ.α.)
  • Χαρίσουμε σε όσες και όσους επιθυμούν!!!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, στην οδό Δωδώνης 11 (κοντά στο Μουσείο Κοζάνης), τόσο για να φέρετε πράγματα, όσο και για να πάρετε.

Ο Κοινωνικός Χώρος Ανταλλαγής και Επανάχρησης αποτελεί το μοναδικό χώρο της πόλης, που:

Συγκεντρώνει και χαρίζει (χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες) ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, τόσο σε μεμονωμένους ανθρώπους και οικογένειες, όσο και σε κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής και

Επαναχρησιμοποιεί ρούχα, υφάσματα και υλικά που δεν είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση να χαριστούν, παράγοντας νέα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

 

Γιατί τελικά το «χαρίζω» έχει άλλη αξία, από το «πετάω» σε έναν κάδο σκουπιδιών.  

Μάθετε περισσότερα, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: [email protected], μέσω των σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.