Η υποψήφια βουλευτής Έφη Μιχελάκη στη λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της Νεάπολης – Επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις Βοϊου και Κοζάνης – Συναντήσεις και στον ΕΦΚΑ Κοζάνης

11 Μαΐου 2023
18:19
Κανένα σχόλιο

Στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης, αλλά και σε εμπορικά καταστήματα της πόλης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών της σε κάθε γωνιά της περιοχής μας ενόψει της κρίσιμης μάχης της 21ης Μαϊου.

Η Έφη Μιχελάκη είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με καταναλωτές, παραγωγούς και εκθέτες του Βοϊου, αφουγκραζόμενη για μια ακόμη φορά τη μεγάλη απογοήτευση των πολιτών για τη δυσβάσταχτη ακρίβεια που πλήττει νοικοκυριά και επαγγελματίες, με κύρια υπεύθυνη την κυβέρνηση της αισχροκέρδειας, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης βρέθηκε και σε επιτυχημένες επιχειρήσεις της Νεάπολης και του Βοϊου, όπως στο εργοστάσιο κατασκευής επίπλων «PALXIL», στην επιχείρηση γεωργικών μηχανημάτων «ΕΛΦΟΡΤ» αλλά και στο γνωστό τυπογραφείο «Σεριστατίδης-Λαμπρόπουλος», τονίζοντας την περαιτέρω ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας, η οποία αποτελεί και το «κλειδί» για να παραμείνει ο κόσμος στο όμορφο Βόιο που πλήττεται όσο ελάχιστες περιοχές της χώρας από τη συνεχή μείωση του πληθυσμού.

Στη συνέχεια η Έφη Μιχελάκη βρέθηκε στον ΕΦΚΑ Κοζάνης, όπου είχε συνάντηση με τη διεύθυνση και το προσωπικό, ενώ ακολούθησε σειρά επισκέψεων σε σημαντικές επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την «Α.PITENIS BROS S.A.» και «Γάτας Α.Ε.», τονίζοντας πως η επιτυχία ανάλογων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων οφείλεται στην εξωστρέφεια και την ποιότητα των προϊόντων, με την υποψήφια βουλευτή να ακούει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους εκεί επιτυχημένους επιχειρηματίες και τις προτάσεις τους για το μέλλον της Π.Ε. Κοζάνης, στην εποχή της βίαιης απολιγνιτοποίησης που αποφάσισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.