Τρεις εκδηλώσεις στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα της υποψήφιας βουλευτή Έφης Μιχελάκη

11 Μαΐου 2023
21:18

 

 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαϊου και στο τέλος αυτής της διαδρομής έχουμε προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

 

  • Τετάρτη 17/05/2023 Συνάντηση Γυναικών στο «Resto Bar» στην Κοζάνη

 

  • Πέμπτη 18/05/2023 Κεντρική εκδήλωση- ομιλία στο αναψυκτήριο του Παλιού Πάρκου Πτολεμαΐδας

 

  • Παρασκευή 19/05/2023 Συνάντηση Νεολαίας στο καφέ-μπαρ «ΒΟΛΤΑ» στον Κεντρικό Πεζόδρομο της Κοζάνης.

 

Πάμε μαζί!

2 σχόλια

  • Ερώτηση αφελούς : πως σχολιάζει η υποψήφια βουλεύτρια τα παρακάτω
    -Ακόμη και στο παρά πέντε της κάλπης της 21ης Μαΐου η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να παράσχει διευκολύνσεις στους καναλάρχες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μοναδικός της σκοπός είναι να διασφαλίσει την ομερτά των μίντια.
    Η κυβέρνηση μοιράζει… επιπλέον 6.250.000€ στα κανάλια! NewsBreak 11-5-23
    -από παλιότερη ειδησεογραφία
    Ἔκτακτη ἐνίσχυση 20 ἐκ. εὐρὼ σὲ ΜΜΕ ἀνακοίνωσε ἡ κυβέρνηση! 2 Αυγ 2021

    • και πριν το κλείσιμο της βουλής άλλα 9 εκατομμύρια ευρώ από τη ΝΔ….η εξαγορά της ειδησεογραφίας και ο έλεγχος της πληροφόρησης είναι ο πρωταρχικός στόχος αυτής της κυβέρνησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.