Σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης περιόδευσε το απόγευμα της Πέμπτης η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, η οποία βρέθηκε διαδοχικά σε Οινόη-Πτελέα-Πετρανά-Άνω Κώμη-Ν. Κλείτος και Καρυδίτσα.

Η Έφη Μιχελάκη είχε την ευκαιρία να μιλήσεις με δεκάδες κατοίκους όλων των ηλικιών, συζητώντας αναλυτικά τα προβλήματα της κάθε περιοχής, με κοινή συνισταμένη το μεγάλο ζήτημα ερημοποίησης της περιφέρειας και των χωριών μας και, ειδικά, την αφαίμαξη του νεανικού πληθυσμού που εντάθηκε μετά την ξαφνική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση. «Κάθε γωνιά του Νομού Κοζάνης στέλνει μήνυμα αλλαγής στις 21 Μαϊου!», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Έφη Μιχελάκη, παίρνοντας καθημερινά τα μηνύματα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε, επίσης, συνάντηση με τον πρόεδρο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Βασίλη Μητσόπουλο και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ζητήματα που απασχολούν τους κροκοπαραγωγούς, οι οποίοι είδαν τη φετινή σοδειά αισθητά μειωμένη, κυρίως λόγω της ξηρασίας και της αλλαγής κλίματος.