Η Παρασκευή Βρυζίδου στα χωριά του Ελλησπόντου

12 Μαΐου 2023
16:16

Στην περιοδεία μου στα χωριά του Ελλησπόντου, είχα την ευκαιρία για άλλη μια φορά, να συζητήσω με τους κατοίκους του για τις αναγκαίες υποδομές που υπολείπονται για τη στήριξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα και της απασχόλησης στην περιοχή.

Η μεταβατική περίοδος επηρεάζει ιδιαίτερα αυτή την περιοχή και πρέπει η οργάνωση και η στήριξη να γίνει στοχευμένα κα με πληρότητα. Η προσοχή μου και η παρέμβασή μου, προς αυτή την κατεύθυνση, είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

2 σχόλια

  • Ο Ελλησποντος ερημωθηκε από της πολιτικές Βρυζιδου από όταν ψήφισε την βίαιη απολιγνιτοποιηση με απώλειες θέσεων εργασίας και μετανάστευση των νέων που δεν βρίσκουν δουλειά. Οπότε τιμωρήστε τους. Φτάνει πια η κοροϊδία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.