Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) στο Σύλλογο “Σταγόνα Ελπίδας”

12 Μαΐου 2023
16:20
Κανένα σχόλιο
Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 επισκέφτηκε τον Σύλλογο αντιπροσωπεία της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) εκ των κυρίων Παπαχρόνη Ιωάννη (Αντιπρόεδρος Α),
Ιωαννίδη Χρήστο (Αναπληρωτής Ταμίας) και Βόμβα Κωνσταντίνο (Μέλος) και με σκοπό την ενημέρωση της προόδου των ενεργειών των Συλλόγων σχετικά με την ανάληψη της 33ης Αμφικτιονίας τον Οκτώβριο 2023.

Στα πλαίσια  της επίσκεψης, η επιτροπή των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς μαζί με την αντιπροσωπία της ΠΟΣΕΑ επισκέφτηκαν την κα. Αντιπεριφερειάρχη Δέσποινα Κοζατσάνη, η οποία ως ιατρός καταλαβαίνει απόλυτα την αξία των συλλόγων μας και είναι διατεθειμένη να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Στο Δημαρχείο τους αντιδημάρχους κ. Στυλιανο Φουλιρα (Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δημ/κης περιουσίας, Παιδείας, Πολεοδομίας & εξυπηρέτησης πολιτών ΚΕΠ),
κ. Αθανασιο Ρήμο (Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού &Αθλητισμού),
καθώς και Σωκράτη Πέλκα (Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα, Ανάπτυξης Υπαίθρου & Ανάπτυξης Εμπορίου), οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι είναι αρωγοί της προσπάθειας μας και στηρίζουν την Αμφικτιονία που θα γίνει στην πόλη μας.
Στο Νοσοκομείο είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε την διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Παρασκευή Καραπαυλίδου, η οποία μας ενημέρωσε για τη ροή των αιμοδοσιών και μας εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα Αιμοδοσίας του νομού μας.
Και ευχαρίστησε τους συλλόγους για την προσφορά τους σε αίμα.
Τα οφέλη της επίσκεψης θεωρούμε ότι ήταν πάρα πολλά και αυτό θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τα μέλη οργανωτικής επιτροπής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.