Έντονη αντιπαράθεση Βασιλικής Γκάσταρη (ΣΥΡΙΖΑ) & Ευλαμπίας Πρώϊου (ΝΔ) σε σχέση με τα μνημόνια. «Yes man» ήταν οι προηγούμενες δύο κυβερνήσεις είπε η Β. Γκάσταρη. “Τι είναι αυτά που λέτε κα Γκάσταρη“, της απάντησε η Ευλαμπία Πρώϊου (ΝΔ) θυμίζοντάς της τις υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ για “σκίσιμο” των μνημονίων.  “Είναι πολύ προκλητικό – κι από τις δύο πλευρές – να υπάρχει ένας πανηγυρισμούς για το ποιος άφησε μεγαλύτερο “μαξιλάρι” (πλεόνασμα) όταν ο ελληνικός λαός “μάτωσε” γι’ αυτό”, ανέφερε η Τίνα Κουζιάκη (ΚΚΕ).

kozan.gr: H Βασιλική Γκάσταρη (ΣΥΡΙΖΑ) θεωρεί ότι είναι πάγια τακτική του ΚΚΕ να τους εξισώνει με τη ΝΔ και ότι περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο σε αντιπολιτευτικό λόγο – Τι της απάντησε η Τίνα Κουζιάκη, στο πλαίσιο του 3ου προεκλογικού τραπεζιού του kozan.gr (Ηχητικό)

kozan.gr: Κόντρα Eυλαμπίας Πρώϊου (ΝΔ) – Βασιλικής Γκάσταρη (ΣΥΡΙΖΑ) για την απολιγνιτοποίηση, την ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ και τους λογαριασμούς ρεύματος, στο 3ο προεκλογικό διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr – Παρέμβαση Τίνας Κουζιάκη (ΚΚΕ) που κατηγόρησε και τα δύο κόμματα ότι στο σχέδιο της επόμενης μέρας στην περιοχή θα κινηθούν στις ίδιες “ράγες” (Ηχητικό)