Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος σήμερα Παρασκευή 12 Μάϊου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς καθώς και με  νοσηλεύτριες και νοσηλευτές που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, ως μία ελάχιστη πράξη αναγνώρισης και εκτίμησης του ανιδιοτελούς έργου τους, και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν. 
 
Μετά την συνάντηση που είχε με τους γιατρούς στο γραφείο της αναπληρούσης του  Διοικητή και Δ/τριας Ιατρικής Υπηρεσίας του Μποδοσάκειου κ. Δέσποινας  Καρασαββίδου μετέβει στην αίθουσα του αμφιθεάτρου, όπου ο πατήρ Αθανάσιος Καμπούρης τέλεσε προς τιμή των νοσηλευτών του νοσοκομείου αρτοκλασία. 
 
Στην συνέχεια  κατά τον  χαιρετισμό του  ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά στις νοσηλεύτριες και στους νοσηλευτές μας και  ένα μεγάλο και διαχρονικό ευχαριστώ σε όλους  εσάς, τους πυλώνες της αγάπης και της προσφοράς , της στήριξης του υγειονομικού μας συστήματος. Είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον καθημερινό σας αγώνα και το έργο σας με κάθε τρόπο». 
 
Ακολούθησε ο χαιρετισμός της προέδρου εργαζομένων κ. Θεοδώρας  Πουαρίδου και της  Διευθύντριας Νοσηλευτικής κ. Ευδοξίας  Γιαννοπούλου ενώ το τελετουργικό συντόνιζε η Τομεάρχης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Σοφία Κεσίδου.