Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα, μιας από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.
Εκεί είχε την ευκαιρία να δει και να συζητήσει για αρκετή ώρα με κατοίκους όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως με νέους, σχολιάζοντας τα προβλήματα της περιοχής και, φυσικά, κυρίως τη συνεχιζόμενη φυγή του νεανικού πληθυσμού από την ελληνική περιφέρεια προς Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αλλά και προς το εξωτερικό.
Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κώστας Πασσαλίδης τόνισε την ανάγκη προώθησης πολιτικών ενίσχυσης της συμμετοχής των νέων ανθρώπων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για το μέλλον της χώρας, αλλά και της περιοχής μας, επισημαίνοντας πως οι συγκεκριμένες ηλικίες δείχνουν να εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη μέρα, για την αλλαγή που έρχεται μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
«Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του σε λίγες ημέρες θα “παραιτήσει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα αποδώσει δικαιοσύνη για τα μεγάλα σκάνδαλα της ΝΔ και θα φέρει ξανά τη δημοκρατία στην εξουσία», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Πασσαλίδης.