Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Πασσαλίδης στον Περδίκκα: «Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα “παραιτήσει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα φέρει ξανά τη δημοκρατία στην εξουσία»

12 Μαΐου 2023
23:17
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα, μιας από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.
Εκεί είχε την ευκαιρία να δει και να συζητήσει για αρκετή ώρα με κατοίκους όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως με νέους, σχολιάζοντας τα προβλήματα της περιοχής και, φυσικά, κυρίως τη συνεχιζόμενη φυγή του νεανικού πληθυσμού από την ελληνική περιφέρεια προς Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αλλά και προς το εξωτερικό.
Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κώστας Πασσαλίδης τόνισε την ανάγκη προώθησης πολιτικών ενίσχυσης της συμμετοχής των νέων ανθρώπων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για το μέλλον της χώρας, αλλά και της περιοχής μας, επισημαίνοντας πως οι συγκεκριμένες ηλικίες δείχνουν να εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη μέρα, για την αλλαγή που έρχεται μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
«Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του σε λίγες ημέρες θα “παραιτήσει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα αποδώσει δικαιοσύνη για τα μεγάλα σκάνδαλα της ΝΔ και θα φέρει ξανά τη δημοκρατία στην εξουσία», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Πασσαλίδης.

4 σχόλια

  • Το συνθημα-δίλλημα “δημοκρατία ή Μητσοτάκης”,το έχει λανσάρει ο κ.Τσίπρας τις τελευταίες ημέρες.Πόσο αλαζονικό είναι εκ μέρους του και ταυτόχρονα πόσο προσβλητικό για τους πολίτες να ταυτίζει το κόμμα του με τη δημοκρατία κι όλους τους πολίτες που επιλέγουν κάτι άλλο εμμέσως να τους χαρακτηρίζει μη δημοκράτες;

  • θα δεισ σε μια εβδομαδα ποιος θα παραιτησει ποιον πασσαλιδη..μονο να εισαι εδω την δευτερα μετα τις εκλογες να μου το πεισ παλι..και αλοιμονο σας αν ο μητσοτακης θελησει να βαει υποψηφιοτητα και στις εκλογες του 27..παλι τα ιδια θα παθετε με αυτα που θα δεισ σεμια εβδομαδα..υπομονη ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.