Ο Σωκράτης Βατάλης σε χωριά της Εορδαίας: «Ο πρωτογενής τομέας υποφέρει, καθώς η κυβέρνηση στήριξε τα καρτέλ και όχι τους αγρότες»

13 Μαΐου 2023
15:38

 

Σε χωριά του Δήμου Εορδαίας περιόδευσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Σωκράτης Βατάλης συναντώντας πολίτες της περιοχής με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτεραιότητες που οι ίδιοι θέτουν για την επόμενη ημέρα.

Σε Φούφα, Μηλοχώρι, Εμπόριο, Αναρράχη, Άρδασσα και Περδίκα κυριάρχησε έντονα η συζήτηση γύρω από τον πρωτογενή τομέα, τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συνθλίψει με τις πολιτικές της:

«Ο πρωτογενής τομέας στο Ν. Κοζάνης υποφέρει, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να στηρίξει τα καρτέλ και όχι τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απ’ την πρώτη ημέρα θα μειώσουμε το φόρο στα αγροεφόδια, θα επαναφέρουμε το καθεστώς αγροτικού πετρελαίου και θα βάλουμε stop στην αισχροκέρδεια που σκοπίμως δεν μπορεί να πατάξει ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε μετά το τέλος της περιοδείας του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.