Σε Τοπικές Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, η οποία βρέθηκε σε Λευκοπηγή, Ροδιανή, Αγία Παρασκευή, Κερασιά, Λευκόβρυση και Πρωτοχώρι, καθώς και στην ιστορική έδρα του Δήμου, Αιανή.

«Λαμβάνουμε μηνύματα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ από κάθε γωνιά της Π.Ε. Κοζάνης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έφη Μιχελάκη, η οποία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δεκάδες κατοίκους των χωριών, όλων των ηλικιών, και να συζητήσει μαζί τους μια σειρά τοπικών, αλλά και θεμάτων της Π.Ε. Κοζάνης και της χώρας.

Το πρωί του Σαββάτου η  Έφη Μιχελάκη επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και το κέντρο του Βελβεντού, καθώς και το Πλατανόρρευμα, περιοχές που συνεχίζουν να πλήττονται από το παρατεταμένο κλείσιμο της γέφυρας των Σερβίων. Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την πλήρη απουσία κυβερνητικών δράσεων και πρωτοβουλιών, ειδικά για την αποζημίωση των πληττόμενων επιχειρήσεων και πολιτών της ευρύτερης περιοχής Σερβίων-Βελβεντού-Καμβουνίων, επισημαίνοντας και τις τεράστιες καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών αποκατάστασης στη γέφυρα, με ευθύνη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονιας.

Νωρίτερα, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στη γεμάτη κόσμο λαϊκή αγορά της Κοζάνης, συζητώντας με καταναλωτές, παραγωγούς και εμπόρους, δεχόμενη τις ευχές τους για «καλή επιτυχία» στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης  Μαϊου. Παράλληλα, όμως, άκουσε και τα έντονα παράπονα του κόσμου για τη συνεχιζόμενη ακρίβεια των αγαθών, καθώς και των εκθετών για το τεράστιο κόστος αύξησης στην παραγωγή, που έγινε δυσβάσταχτο επί των ημερών της απερχόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο πλευρό των καταναλωτών, των ευπαθών οικονομικά ομάδων, των αγροτών και των παραγωγών από τις πρώτες 50 ημέρες», δεσμεύτηκε η Έφη Μιχελάκη, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στις εκλογές της 21ης Μαϊου.