Μπαράζ Ανόδου Super League 2: Γιούχτας – Κοζάνη 2-1- Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα η Κοζάνη – Γνώρισε την ήττα μεσα στο Γιούχτα

13 Μαΐου 2023
21:53

Ήττα  για την Κοζάνη  στην πρεμιέρα του μίνι  Πρωταθλήματος ανόδου  στην Super League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Κοζάνης αν και ήταν αυτή που είχε περισσότερο  τη μπάλα  στα πόδια βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-0.Αναγνωριστικά ήταν  τα πρώτα 20 λεπτά  του Α’ μέρους, με την Κοζάνη να έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο αλλά  με τον Γιούχτα να θέλει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι έως το 30′ κύλησε  σ’ αυτό το μοτίβο ..

Πολλές υποσχόμενες επιθέσεις για τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φανούν απειλητικοί στην εστία του Γιούχτα και με τους γηπεδούχους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις κυρίως με τον Γκίνη και το Βρεττό.

Στο 32′  σε μια αντεπίθεση του ο Γιούχτας με τον Ροβύθη,  άνοιξε το σκορ 1-0.
Στις καθυστερήσεις  του Α’ μέρους ο Γιούχτας με τον Γκίνη θα κάνει το 2-0.

Στο Β’  ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να γυρίσει το εις βάρος της σκορ και πίεσε απο νωρίς  ψηλά, με τον Γιούχτα να προσέχει κυρίως τα νώτα του και να βγαίνει στην κόντρα όταν το επέτρεπαν οι καταστάσεις.

Η Κοζάνη θα καταφέρει να μειώσει με τον Πάνο στο 74′ σε 2-1 και να  ξαναμπεί για τα καλά  στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια πάρα την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι  δε μπόρεσαν να πετύχουν την ισοφάριση κι έτσι γνώρισαν την  ήττα στην πρεμιέρα, με σκορ 2-1.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 10′ Γκίνης σέντρα,  κεφαλιά Γελαδάρη από κοντά, ψηλά άουτ.
Στο 16′ αναγκαστική αλλαγή για την Κοζάνη. Βγαίνει ο Καραγιάννης (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και μπαίνει ο Παπανικόπουλος.
Στο 32′ ο Ψαράς θα βγάλει τη σέντρα, θα πεταχτεί ο Ροβύθης κι από κοντά θα σημειώσει το 1-0.
Στο 35′ η Κοζάνη προσπαθεί να απαντήσει , αλλά η κεφαλιά του Λάμπογλου περνάει λίγο έξω.
Στο 41′ σουτ Λάμπογλου  μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει,  οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για χέρι, παίζεται λέει ο διαιτητής.
Στο 42′ φάουλ με τον Νιάσε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 45+ ο Γκίνης από πλάγια θα σουτάρει και θα γράψει το 2-0

Στο 74′  με σουτ του Πάνου έξω από την περιοχή η Κοζάνη θα μειώσει σε 2-1

Στο 86′ αντεπίθεση του Γιούχτα , ο Ροβύθης θα βρεθεί στην καρδιά της άμυνας της Κοζάνης θα σουτάρει αλλά ο Καραγκιόζης θα πει όχι.

Γιούχτας (Σουργιάς):  Χρήστου, Ψαρράς(90′ Ρουσσάκης), Τζάνης, Αργκιλέσι, Γκίνη (76′ Δωματάς), Βρεττός (76′ Κοντογιάννης), Ροβίθης (90′ Φακάκης), Αζίζι 65′ Δασκαλάκης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κίσσας.

Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λάμπογλου (59′ Αποστολίδης), Καραγιάννης (α.α.16′ Παπανικόπουλος, 81′ Βοριαζίδης), Γιαλαμίδης, Πάτας (46′ Ψάλτης), Μπακάλης, Niasse, Κούφας, Κανούλας, Παπαργυρίου.

Διαιτητής: Αλαφογιάννης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Σούζας, Ιωάννου (Εύβοιας)
4ος: Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)

 

https://matiesstasport.blogspot.com/

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.