Ο Σωκράτης Βατάλης στη λαϊκή της Κοζάνης και τα εμπορικά καταστήματα: «Τα πολιτικά προτάγματα του ΣΥΡΙΖΑ, κτήμα ολόκληρης της κοινωνίας»

13 Μαΐου 2023
23:23
Κανένα σχόλιο

 

Στη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Σωκράτης Βατάλης, συνεχίζοντας τις επαφές του με τον κόσμο της περιοχής ο οποίος πιο έντονα και καθημερινά πλέον δείχνει το δρόμο της αλλαγής και της ανατροπής, όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη της 21ης Μαΐου:

«Τα πολιτικά προτάγματα του ΣΥΡΙΖΑ και η προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης γίνονται κτήμα ολόκληρης της κοινωνίας. Σε κάθε γωνιά, σε κάθε συνάντησή μας, σε κάθε διάλογο που ανοίγουμε τους συμπολίτες είναι πλέον ξεκάθαρο πως στις 21 Μαΐου η οργή θα γίνει ελπίδα, η απαίτηση για αλλαγή θα γίνει ποτάμι νίκης και δημοκρατίας για όλο τον ελληνικό λαό», τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες της Κοζάνης, οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών, οι μικρομεσαίοι έμποροι, οι εργαζόμενοι συντάσσονται όλο και πιο πολύ με το συμβόλαιο αλλαγής που έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας και δείχνουν το δρόμο της αποχώρησης στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, βάζοντας παράλληλα ισχυρά θεμέλια για την προοδευτική διακυβέρνηση.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.