Την ευκαιρία να γνωρίσει  μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά και διεθνή μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων, κατάλληλων για κάθε διαφορετική ανάγκη και χρήση είχε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ισαάκ Νικολαϊδης που έδωσε το παρών μαζί με πλήθος κόσμου στο ΔΕΗ e-bike Festival.

Όπως οι επισκέπτες, έτσι και ο υποψήφιος Βουλευτής που βρέθηκαν στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών του Δήμου Εορδαίας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκολίες και τις δυνατότητες των ηλεκτρικών ποδηλάτων αλλά και  να κάνουν δωρεάν δοκιμή.

Το συγκεκριμένο, είναι το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας ο κ. Νικολαϊδης έχει πολλές φορές συζητήσει το ζήτημα «ποδήλατο-ηλεκτρικό ποδήλατο» σε μία προσπάθεια να αποσυμφορηθεί το κέντρο της πόλης, με την διαμόρφωση μίας διαφορετικής και περισσότερο φιλικής προς το περιβάλλον κουλτούρας.

Για την συνέχεια, αποδεχόμενος με μεγάλη ευχαρίστηση την πρόσκληση που του έγινε, ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε τον Ιππικό Όμιλο ¨Βελιστίχι¨ Πτολεμαΐδας, όπου στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Ξυλογλυπτικής,  παρακολούθησε επίδειξη νέων καινοτόμων μηχανημάτων κήπου μπαταρίας καθώς και μοντέλα συγκεκριμένου οίκου.

Πρόκειται για μία αξιόλογη πρωτοβουλία της ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΕΕ που γιορτάζει τα 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της στην περιοχή μας και όχι μόνον.

Λίγο αργότερα ο υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε στον χώρο της λαϊκής αγοράς όπου παρακολούθησε την επίδειξη στο πλαίσιο της 24ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου, που διοργανώνει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη