Επισκέψεις του Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαϊδη σε Εράτυρα, Γαλατινή,  Καλονέρι και Μικρόκαστρο

15 Μαΐου 2023
14:25
Κανένα σχόλιο

 

Κοινός παρονομαστής των επισκέψεων που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ισαάκ Νικολαϊδης, δεν είναι άλλος από τα προβλήματα του κόσμου.

Αποδέκτης πολλών από αυτά έγινε κατά την επίσκεψή του στην Εράτυρα, την Γαλατινή, το Καλονέρι και το Μικρόκαστρο.

Εκτός από το πρόβλημα της ακρίβειας, της ανεργίας και της μετανάστευσης, μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε και στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η σημαντική συρρίκνωση της δραστηριότητας που αφορά στη γούνα.

Με τον κόσμο να αποζητά μία λύση που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο και θα επιτρέψει την αναστροφή της υφιστάμενης κατάστασης, ο κ. Νικολαϊδης τους κάλεσε, με την ψήφο τους, να δώσουν την ελπίδα που χρειάζεται ο τόπος και η χώρα.

 

 

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.