Τις Κωμοπόλεις Βελβεντού και Σερβίων καθώς και το Πλατανόρεμα και τον  Κρόκο Κοζάνης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ισαάκ Νικολαΐδης.

Ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να μοιράσει φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος και του ιδίου, ενώ προσκάλεσε τον κόσμο στην προεκλογική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 17/5, στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας, στα οποία ήρθαν να προστεθούν και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την λήψη περιοριστικών μέτρων (αρχικώς) και το μετέπειτα κλείσιμο της γέφυρας των Σερβίων, σχεδόν μονοπώλησαν τις συζητήσεις που έκανε ο κ. Νικολαΐδης με την υπόσχεση, έπειτα από τις προτροπές του κόσμου, να συνδράμει στην κατάσταση με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο κ. Νικολαΐδης έγινε αποδέκτης αγανάκτησης και θυμού των κατοίκων, για την μη υλοποίηση έργων συντήρησης, την αμέλεια του κράτους και το κόστος που καλούνται να πληρώσουν από το κλείσιμο της γέφυρας, περίπου 10.000 άνθρωποι που είδαν την καθημερινότητά τους να σφίγγεται ακόμα περισσότερο, από τον ασφυκτικό κλοιό των επιπτώσεων.

Από τον Δήμαρχο Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου ενημερώθηκε για τις ανάγκες του Δήμου, ενώ με τους Διευθυντές των δύο Συνεταιρισμών ΑΣΕΠΟΠ (Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας Οπωροκηπευτικών Βελβεντού Κοζάνης) και ΔΗΜΗΤΡΑ (Αγροτικό Συνεταιρισμό Οργάνωσης Παραγωγών Βελβεντού) μίλησαν για την σπουδαιότητα των συνεταιριστικών φορέων αλλά και τις προοπτικές εξέλιξής τους.

Στην συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Βελβεντού, ο κ. Νικολαΐδης συνεχάρη τον κ. Γιώργο Φραγκουλάκη για την δραστηριότητα του φορέα που αποτελεί έναν πρότυπο οργανισμό με ουσιαστική συμβολή και υποστήριξη της δουλειάς των αγροτών, των δύο συνεταιρισμών αλλά και των πολιτών ευρύτερα.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη