kozan.gr: Δ.Σ. Σερβίων: Το “κουβαλάτε εργολάβους” της Ρίτσας Σπυρίδου έβαλε “φωτιά” στην χθεσινή συνεδρίαση – Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστος Ποντίκης καταθέτοντας μήνυση στο αστυνομικό τμήμα (Βίντεο)

16 Μαΐου 2023
06:48

 

Ένταση επικράτησε στην χθεσινή (15/5) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων στη συζήτηση του θέματος σε σχέση με την εγκατάσταση εργολάβου στις αποθέσεις στα λατομεία Τρανοβάλτου με σκοπό τη θραύση του αποβλήτων της εξόρυξης μαρμάρων και την παραγωγή αμμοχάλικου 3Α που προορίζεται για την κατασκευή δρόμων. Το θέμα ήρθε προς συζήτηση μετά από αίτημα – καταγγελία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Β. Κωνσταντόπουλου (δείτε εδώ σχετικά για το θέμα) ο οποίος έθεσε ζητήματα νομιμότητας για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, έθεσε ένα γενικότερα ζήτημα περί της διαχείρισης των περισσοτέρων θεμάτων από τη Δημοτική Αρχή κι ότι πολλά γίνονται χωρίς ενημέρωση, ενώ σε κάποια στιγμή, αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα,  είπε “κουβαλάτε εργολάβους”, αναφερόμενη στην παρουσία του εργολάβου του συγκεκριμένου έργου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συγκεκριμένη αναφορά εκλήφθηκε ως προσβλητική από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστο Ποντίκη ο οποίος της ζήτησε να ανακαλέσει ενώ αμέσως μετά αποχώρησε εκνευρισμένος καταθέτοντας μήνυση στο αστυνομικό τμήμα.

 

4 σχόλια

  • Αυτος ειναι ο πολιτικός πολιτισμός της συγκεκριμένης Δημοτικής Αρχής!!! Πονάει η αλήθεια…όπως επίσης πονά ότι η κα Σπυρίδου θα είναι η επόμενη Δήμαρχος Σερβίων. Πρέπει να ντρέπεται ο Δήμαρχος για την εικόνα της Δημοτικής Αρχής και γενικά για την εικόνα του Δήμου.

  • ΚΡΙΜΑ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ “ΚΑΚΟ” ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΙΣΙΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ

    Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΗΔΕΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ , ΜΗΔΕΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ

  • θα κάνει μήνυση για κάτι που ποτέ δεν είπε η σπυρίδου! καλή η προσπάθεια παρεκτροπής του συμβουλίου -απο κοινού με μπουκουβάλα- αλλά δεν έπιασε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.