H συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Γιώργου Φτάκα στο kozan.gr: “Η ψήφος στον Γιώργο Φτάκα είναι συνισταμένη της ειλικρινούς πορείας ενός νέου επιστήμονα, επαγγελματία, πατέρα, στις ρύμες και τις οδούς της τοπικής κοινωνίας”

16 Μαΐου 2023
10:59
Κανένα σχόλιο

 

1) Κύριε Φτάκα, είστε υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, Πώς προέκυψε αυτό; Ήταν μια πρόταση που δεχτήκατε, ήταν μια επιθυμία δική σας, που εκφράστηκε με σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος στα όργανα του κόμματος;

Η επιθυμία μου ν’ ασχολούμαι με τα κοινά υλοποιείται εδώ και χρόνια όπως γνωρίζουν οι συντοπίτες μας. Η μακρόχρονη αυτή παρουσία μου φαίνεται ότι οδήγησε και στην πρόταση που δέχθηκα να συζητήσω, στην βάση να συνεχίσω να εργάζομαι και να βρίσκομαι σήμερα, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 21 Μαΐου.

2) Εδώ και κάποιες μέρες έχετε ξεκινήσει τις προεκλογικές σας επαφές. Τι μηνύματα λαμβάνετε από τον κόσμο; Μπορεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να εκλέξει έδρα στην Π.Ε. Κοζάνης;

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εκλέξει έδρα στην Π.Ε. Κοζάνης, γιατί οι ψηφοφόροι γνωρίζουν ότι θα εισπράξουν την προστιθέμενη αξία της ψήφου τους, μέσα από την διαδικασία της απλής αναλογικής.

3) Oι θέσεις του κόμματος σας, σε μια σειρά ζητημάτων, είναι γνωστές, έχουν ειπωθεί πολλές φορές. Με βάση αυτές, θα θέλαμε να μας πείτε συνοπτικά, δύο ή τρεις βασικούς λόγους, που οι πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης πρέπει να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Με την υπενθύμιση ότι με την αλλαγή τής ηγεσίας,  θ’ αλλάξουμε την χώρα, επιγραμματικά θα τόνιζα την:

– Ενίσχυση της υγειονομικής  περίθαλψης  και των υποδομών υγείας

– Αντιμετώπιση τής Ενέργειας ως κοινωνικού αγαθού και τον

– Στρατηγικά προσανατολισμένο  σχεδιασμό  ποιοτικών εργασιακών θέσεων

 

4) Είστε παιδί μεταναστών, ζήσατε αρκετά χρόνια στη Γερμανία και γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι για μια οικογένεια να εγκαταλείψει την πατρίδα της για να αναζητήσει ένα καλύτερο και πιο προσοδοφόρο εργασιακό περιβάλλον. Τι θα απαντούσατε, σήμερα σε κάποιον άνθρωπο που έχει φύγει για εργασία στο εξωτερικό κι έχει την άποψη πως όλα τα κόμματα είναι ίδια, κυρίως τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας;

Αντί, άλλης απαντήσεως θα εισφέρω την προσωπική μου εμπειρία, σημειώνοντας και  ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι κυρίως κινηματικό.

Μετά την απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου, ξαναγύρισα στην Γερμανία, όπου μου προσφέρθηκε εργασία, συνδεδεμένη με τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Παράλληλα, έλαβα εργασιακή πρόταση στην Θεσσαλονίκη. Τρίτη επιλογή, η επιστροφή στην Αιανή, στην Κοζάνη, στον γενέθλιο τόπο. Η δυσκολότερη.

Κατά την διαδικασία αξιολόγησης των δεδομένων, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στον τόπο μου και δεν το έχω μετανιώσει, παρά τις δυσχέρειες και τις αντιξοότητες.

5) Κλείνοντας θα θέλαμε, απευθυνόμενος στον κόσμο, να πείτε για ποιο λόγο κάποιος που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, πρέπει να ψηφίσει εσάς προσωπικά, Γιώργο Φτάκα.

Η ψήφος στον Γιώργο Φτάκα είναι συνισταμένη τής ειλικρινούς  πορείας ενός νέου επιστήμονα, επαγγελματία, πατέρα στις ρύμες και τις οδούς της τοπικής κοινωνίας, με γνώμονα την αγάπη για την αυτοδιοίκηση, την προσήλωση στην σοσιαλιστική δημοκρατία και την προσδοκία  του καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο μας.

 

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.