Δήμος  Βοΐου: Προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας στα δίκτυα πόσιμου νερού, προϋπολογισμού 2.472.051,00 ευρώ

16 Μαΐου 2023
14:44
Κανένα σχόλιο

Χθες, Δευτέρα 15 Μαΐου 2023,υπεγράφη, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή, του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ κ. Αλέξανδρου Ζιμπιλίδη και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας «ΑΚΑΤΤ. Α.Ε.» κ. Κωνσταντίνο Κατσιαβριά, σύμβαση έργου για την προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας στα δίκτυα πόσιμου νερού του Δήμου Βοΐου.

Σκοπός του έργου είναι να επιτευχθεί ο εκσυγχρονισμός 39  υφιστάμενων αντλιοστασίων, με γνώμονα την ενεργειακή τους αναβάθμιση μέσω δράσεων που αφορούν:

  • Την εξοικονόμηση ενέργειας στα αντλιοστάσια του δικτύου ύδρευσης.
  • Τη συνεχή μέτρηση της ενέργειας και τον συσχετισμό της με τις ποσότητες νερού που καταναλώνονται.
  • Την παρακολούθηση της λειτουργίας των αντλητικών συγκροτημάτων σε πραγματικό    χρόνο.
  • Την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για την διασφάλιση αξιόπιστης λειτουργίας και συντήρησης των αντλητικών συγκροτημάτων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 2.472.051,00  ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο εντάσσεται σε μια σειρά μεγάλων έργων που έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί από τη Δημοτική Αρχή, η υλοποίηση των οποίων  έχει ως βασικό στόχο την αναβάθμιση της ΔΕΥΑΒ και των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους πολίτες, γεγονός που αποτελεί   βασικό άξονα της πολιτικής της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.