kozan.gr: “Δεν έχω καμία ενημέρωση για το πότε θα ξαναδοθεί στην κυκλοφορία η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων” δηλώνει στο kozan.gr ο Δήμαρχος Σερβίων, με αφορμή τη συμπλήρωση, ακριβώς, δύο μηνών από τότε που τέθηκε σε ισχύ η ολική απαγόρευση – Έστειλε μήνυμα στον υπεύθυνο καθηγητή και στον Περιφερειάρχη και δεν του απάντησαν (Βίντεο)

16 Μαΐου 2023
15:17

“Δεν έχω καμία ενημέρωση για το πότε θα ξαναδοθεί στην κυκλοφορία η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων”, δηλώνει στο kozan.gr ο Δήμαρχος Σερβίων, Χ. Ελευθερίου, με αφορμή τη συμπλήρωση, ακριβώς, δύο μηνών από τότε που τέθηκε σε ισχύ η ολική απαγόρευση .

21 σχόλια

  • Μας κατέστρεψε ο περιφερειάρχης με τις αλχημιες του,ανοίξτε άμεσα τη γέφυρα για τα κάτω τον 3,5 τονους,έχετε φέρει μεγάλο κακό,πέρασαν οι 2 μήνες και ακόμα πετάτε χαρταετο

  • Στις μαϊου δεν δήλωσε ότι παραδίνει τα κλειδιά σε 15 ημέρες;
    Άντε να δούμε μια εβδομάδα εμεινε

  • Είστε όλοι σας άχρηστοι και θα πάρετε αυτό που σας αξίζει πολύ σύντομα από αυτούς που σας ταιζουν κιόλας…θα σας δώσουν στεγνά και ο λαός θα σας περιποιηθεί όπως σας αρμόζει…!!!

  • Γιαυτο δεν εμφανίστηκε κάνεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο! Κασαπίδη πετάς χαρταετό . Μια χαρά τα είπε η Ζεμπιλιάδου! Προτιμάς να μιλάς με τους καλοπληρωμένους παπαγάλους σε κλειστές συναντήσεις στο γραφείο σου… ντροπή σου κάπου

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ .

  • Γιατί δεν τα λές όπως είναι Ελευθερίου;Για να μη έχεις καμμιά ενημέρωση σημαίνει ότι δεν υπολογίζουν ούτε εσένα ούτε εμάς τους κατοίκους της περιοχής.Τώρα αν θέλεις νάσαι σωστός και κύριος σε μιά εβδομάδα πρέπει να παραδώσεις τα κλειδιά του Δημαρχείου,αλλιώς θάσαι και σύ σαν αυτούς.

  • Κασαπιδη χωρισες τα χωριά από τη Κοζανη
    Και πόσα άλλα που δεν βγαίνουν στη φόρα…
    Ντροπή της παράταξης της ΝΔ…

  • Αλλαγη εδώ και τώρα…
    Μόνο Χάρη Κατανα εμπιστεύεται πλέον η Δυτική Μακεδονία.

    Χάρη προχώρα και σώσε τη Δυτική Μακεδονία …

  • Ελευθερίου στις 21 ψηφίζουμε.Δεν ξέρω αν βγεις αλλά μην κουνιέσαι και αν ξαναβγείς.Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και εσύ δεν έλυσες προβλήματα.

  • ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ;

  • Η συμπεριφορά του Γιωργου στην Περιφέρεια
    Θα είναι ένας από τους λόγους που θα χάσει το κόμμα μας η ΝΔ (εδρες) και ας μη το παραδέχονται μερικοί στη Δυτική Μακεδονία

    Καιρος να ξυπνήσουμε ΝΔ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.