Ο Σωκράτης Βατάλης στη ΔΕΥΑ Κοζάνης: «Το σχέδιο Μητσοτάκη για την περιοχή απειλεί τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης- Δημόσιο αγαθό το νερό»

16 Μαΐου 2023
21:11

 

«Η  μη διασφάλιση λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης αποδεικνύει πως η απολιγνιτοποίηση όχι μόνο προχωρά χωρίς σχέδιο, αλλά το ότι το σχέδιο Μητσοτάκη για την περιοχή είναι επικίνδυνο», τόνισε ο Σωκράτης Βατάλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του την Τρίτη το πρωί στο αμαξοστάσιο της ΔΕΥΑΚ και τα γραφεία της επιχείρησης.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αντάλλαξε απόψεις για μια σειρά ζητημάτων με την προμετωπίδα φυσικά να είναι το θέμα της Τηλεθέρμανσης για την πόλη της Κοζάνης και η αγωνία για το αν αυτό το πολύτιμο αγαθό θα μπορεί να φτάνει στα σπίτια όπως απρόσκοπτα γίνεται εδώ και 30 χρόνια.

Παράλληλα μεγάλη συζήτηση έγινε και για την ιδιωτικοποίηση του νερού, με τον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτούργησε και σε αυτό το ζήτημα όπως με όλα τα δημόσια αγαθά και υπηρεσίες:

«Η νοοτροπία να κάνουν δικά τους όλα τα δημόσια αγαθά, τους υποχρεώνει να ισοπεδώνουν τα πάντα. Η επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση θα επαναφέρει υπό δημόσιο έλεγχο κάθε αγαθό και υπηρεσία που ανήκει στο λαό. Ως εδώ με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

Στη συνέχεια ο Σωκράτης Βατάλης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του διοικητηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχε συναντήσεις με εργαζομένους και στελέχη των υπηρεσιών, με τις οποίες έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.

 

3 σχόλια

  • Σωκράτη εκτίθεσαι. Η τηλεθέρμανση δεν κινδυνεύει απο το σχέδιο του Μητσοτάκη αλλά απο τις διοικήσεις της. Είδες τον ισολογισμό είναι πτωχευμένη επιχείρηση.

  • Μια βδομάδα είμαστε χωρίς τηλεθέρμανση Φον Κοζάνη , Καστοριάς,Τσιτσελίκη κλπ . Κανένας δεν ενημερωνει, κανένας δεν ξέρει τι , πώς ,γιατί, πότε. Πολίτες πολλών κατηγοριών; Τί κάνετε; Η δευακ; Ύπνος ελαφρυς και καλοπληρωμενος. Κι από στόμα; Άλλο τίποτε.

    • Απ’ αυτά που λέει ο Βατάλης μάλλον ο Μητσοτάκης φταίει γιατί ήρθε και έκοψε τις σωλήνες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.