«Μαζί θα διαμορφώσουμε το μέλλον και την προοπτική της περιοχής»-Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Άγιο Χριστόφορο-Καρυοχώρι-Ερμακιά

16 Μαΐου 2023
23:47
Κανένα σχόλιο
Σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος  επισκέφθηκε διαδοχικά Άγιο Χριστόφορο, Καρυοχώρι και Ερμακιά.
Κοινή συνισταμένη όλων των συζητήσεων ήταν η συνεχιζόμενη ερημοποίηση των χωριών, ειδικά με «αφαίμαξη» του νεανικού πληθυσμού, καθώς και το αυξημένο κόστος της θέρμανσης, σε περιοχής όπου ο χειμώνας κρατάει 7-8 μήνες. Αυτομάτως, ο Κώστας Πασσαλίδης, αλλά και οι κάτοικοι, έθιξαν το μεγάλο ζήτημα των ενεργειακών κοινοτήτων, οι οποίες κατέχουν κεντρική θέση στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, ασφαλώς, από τις συζητήσεις στα χωριά της Εορδαίας δεν έλειψε η ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα.
Ειδικότερα, στην Ερμακιά ο Κώστας Πασσαλίδης δεσμεύτηκε να προωθήσει, από τη θέση του βουλευτή, το πάγιο αίτημα της εκεί τοπικής κοινωνίας για την κατασκευή ταμιευτήρα υδάτων, που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
«Μαζί θα διαμορφώσουμε το μέλλον και την προοπτική της περιοχής», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.