Θεόδωρος Καρυπίδης: “Πυλώνας” ανάπτυξης ο Δήμος Εορδαίας

17 Μαΐου 2023
19:26


Συνάντηση με το Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά είχε σήμερα ο  Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Π.Ε Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης, στα πλαίσια των επαφών που έχει με φορείς, συλλόγους, σωματεία  και κατοίκους στο δρόμο προς την κάλπη.

Συνεργάτες, συνοδοιπόροι στην Περιφερειακή Διοίκηση και στα κοινά, άνοιξαν για μια ακόμη φορά τα “χαρτιά” τους εστιάζοντας στο αναπτυξιακό μέλλον του δεύτερου σε πληθυσμό Δήμου του Νομού και ενεργειακού κέντρου της χώρας.

Ο κ. Πλακεντάς στόχευσε στα επόμενα βήματα του, ανέλυσε τα σχέδια του για το επιχειρηματικό κέντρο στην πρώην ΑΕΒΑΛ αλλά και το όραμα του ο Δήμος Εορδαίας να καταστεί κέντρο πολυθεματικών δραστηριοτήτων για την προσέλκυση επισκεπτών κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης επικρότησε τις προτάσεις του Δημάρχου που ακουμπάνε σε πρωτότυπες ιδέες μέσα από το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει εκπονηθεί για το αύριο της περιοχής.

«Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας και τώρα . Άλλωστε αυτό τον τόπο τον υπηρέτησα με έργα ως Περιφερειάρχης,  γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες και τους ανθρώπους, ήμουν μπροστά στους αγώνες και στα δίκαια των αιτημάτων τους. Ο Δήμος σήμερα, εκτός των άλλων, διαθέτει και μια υπερσύγχρονη Σχολή Πυροσβεστών που έγινε πράξη με τη σφραγίδα του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα».

Ένα σχόλιο

  • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.