kozan.gr: Μπαράζ Ανόδου – 2η αγ: ΦΣ Κοζάνη – Καμπανιακός 2-0 – Παλμός και πανηγυρική ατμόσφαιρά στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης από 2000 περίπου φιλάθλους (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Μαΐου 2023
19:28

 

Παράσταση για ένα ρόλο έδωσε η Κοζάνη την Τετάρτη 17/5 κόντρα στον Καμπανιακό

Μπροστά σε 2000 κόσμο που ανταποκριθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων της Κοζάνης οι  ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές δεν άφησαν κανένα περιθώριο  στον Καμπανιακό να πιστέψει πως θα έφευγε από το ΔΑΚ Κοζάνης με κάτι καλό.

Από την έναρξη του παιχνιδιού η Κοζάνη,  ήταν η απόλυτη κυρίαρχη σημείωσε δύο γκολ , ένα σε κάθε ημίχρονο με τον Μπακάλη και τον Βοριαζίδη  και δημιούργησε πολλές ακόμα ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα.

 

Στο 6′ ωραίο ένα δύο  Πάνου Λαμπογλου , ο Πάνος μέσα στην περιοχή και πλάγια   πλασέ άουτ

Στο 15′ σέντρα Πάνου κεφαλιά Κανούλα επάνω στον Γιακουμή

Στο 17′ ο Κανούλας από κοντά θα σημειώσει γκολ αλλά θα σημειωθεί από τον επόπτη ως οφσάιντ

Στο 20′ σουτ Μπακάλη η μπάλα πρώτα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα

Στο 2′ σουτ Μανούσος άουτ

Στο 31′ κόρνερ Πάνου , κεφαλιά Κανούλα άουτ

Στο 42′ Παπαργυρίου στον Αποστολίδη σουτ άουτ

Στο 49′ Βοριαζίδης στον Λάμπογλου , θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει αλλά ο Γιακουμής θα σώσει

Στο 59′ ο Κανούλας θα κλέψει θα μπει στην περιοχή μόνος του θα πλασάρει,  αλλά ο Γιακουμής θα αποκρούσει

Στο 63′ σέντρα Πάνου κεφαλιά Κανούλα , λίγο έξω

Στο 70′ σέντρα Παπαργυρίου  και με  ωραία κεφαλιά ο Βοριαζίδης θα γράψει το 2-0

 

Το ρεπορτάζ είναι από το matiesstasport.blogspot.com/2023/05/2.html

 

 

5 σχόλια

  • Από τους 5 ανεβαινουν 4 οπότε η Κοζάνη θεωρητικα ανέβηκε. Σκοπός είναι να κρατηθεί στην Β εθνική πράγμα που είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο με αυτό το ροστερ. Μεταγραφές για να γίνουν πρέπει το χέρι να μπει βαθιά στην τσέπη πράγμα που δεν θα γίνει.

    • Υπάρχει ομάδα στο κόσμο που ανεβαίνει κατηγορία και κρατάει το ίδιο ρόστερ; Κάτσε να τελειώσουν τα μπαράζ και να βγει η ομάδα, να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν και μετά θα κρίνουμε. Το υλικό για την κατηγορία που είναι τώρα είναι πολύ καλό και αρκετά ακριβό.

  • …..μετα απο 42 χρονια η ομάδα ανεβαινει ένα σκαλοπάτι, ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ας ειμαστε όλοι μια γροθιά αυτό να πάει καλά. απο εκει και έπειτα θα ειναι δυσκολη η πιο πανω κατηγορία εαν θες να εισαι και την επομενη χρονια θελει καλο σχεδιασμό , σωστες αποφασεις για επιλογη ροστερ και καλες δημόσιες σχεσεις. Ο κόσμος ας κάνει το καθηκον του να στηρίξει την ομαδα. Δεν ειναι κάτι το τόσο τρομερό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.