Συναντήσεις του Στάθη Κωνσταντινίδη στο δικαστικό μέγαρο, στα εμπορικά καταστήματα και σε χωριά της Κοζάνης

18 Μαΐου 2023
11:22
Κανένα σχόλιο

Μία εποικοδομητική συνάντηση με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης είχε κατά την επίσκεψή του στο Δικαστικό Μέγαρο ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης, το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου 2023, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν το νομικό κόσμο της περιοχής και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Ακολούθησαν συναντήσεις με τους επιχειρηματίες στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, με τον κ. Κωνσταντινίδη να δέχεται τις ευχές για καλή επιτυχία, με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία για την προώθηση των αιτημάτων τους στην κεντρική εξουσία και τη διεκδίκηση λύσεων και μέτρων στήριξης, ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, αλλά και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων απασχόλησης, όπως άλλωστε έχει ήδη ξεκινήσει από την κυβέρνηση της ΝΔ σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ.

Το απόγευμα ο κ. Κωνσταντινίδης περιόδευσε στα χωριά Καισαρειά, Κήπο, Κάτω Κώμη, Άνω Κώμη και Κρόκο για να συναντήσει φίλους και γνωστούς, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει με σταθερότητα μπροστά με τη ΝΔ στο τιμόνι και να μην επιτρέψουν να περάσει η διακυβέρνηση της χώρας σε λάθος χέρια και να οδηγηθούμε πίσω σε εποχές αστάθειας και οικονομικού μαρασμού.»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.