Επίσκεψη του Γιάννη Γιάτσιου στο Επιμελητήριο και το χιονοδρομικό ορειβατικό σύλλογο Γρεβενών

18 Μαΐου 2023
14:29
Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο και το Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Γρεβενών επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών με τη ΝΔ κ. Γιάννης Γιάτσιος.

Σε μια φιλική και ζεστή κουβέντα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νίκο Ράμμο και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτη Γιώτα, Θωμά Δημητριάδη, Απόστολο Διαννέλο και Δημήτρη Ντόνα, συζητήσαμε εκ νέου τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός και εμποροβιοτεχνικός κλάδος της περιοχής μας και πως αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν. «Για όσους παρακολουθούν την επαγγελματική αλλά και την πολιτική μου  δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν πως είμαι ένας από εσάς, που ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στα Γρεβενά, και αντιμετωπίζω καθημερινά τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια με εσάς προβλήματα. Γνωρίζω τον καθημερινό σας αγώνα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον και θέλω από ένα άλλο μετερίζι, αυτό της κεντρικής πολιτικής σκηνής, να βελτιώσω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγετε τον αγώνα αυτό» δήλωσε ο κ. Γιάτσιος.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Γρεβενών όπου και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Κώστα Μέντζιο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Τζιόλα Κων/νο, Αναγνώστου Αθανάσιο, Βάιο Ανδρέα, Καραγιάννη Θεόδωρο και Τότσικα Απόστολο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας και οι πρωτοβουλίες οι οποίες πρέπει να παρθούν προκειμένου να αναβαθμιστούν όλες οι υποδομές του Κέντρου με απώτερο στόχο την προσέλευση περισσότερων τουριστών και τη δημιουργία νέων, παραγωγικών και μόνιμων θέσεων εργασίας. «Αποτελεί πολιτική δέσμευσή μου η μετατροπή του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας σε ένα από τα σημαντικότερα χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων» δήλωσε  ο κ. Γιάτσιος. «Ο αγώνας αυτός είναι κοινός και σας θέλω όλους δίπλα μου και την επόμενη ημέρα των εκλογών» δήλωσε κλείνοντας ο κ. Γιάτσιος.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.