Αυτοί που διεκδικείτε τις ψήφους των πολιτών, θα κάνετε κάτι για εμάς ή θα είστε πάλι με τους έχοντες; (Γράφει η Sandra Bajic)

18 Μαΐου 2023
19:31
Αγαπητοί συμπολίτες, ενόψει των εκλογών πρέπει να εκφραστώ για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια ειδικά της πανδημίας. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και μονογονεϊκή οικογένεια. Λόγω του κόβιντ, όταν μας έκλεισαν τα μαγαζιά, ενώ έτρεξε ένα πρόγραμμα από την Περιφέρεια, δεν  έλαβα ούτε ένα ευρώ γιατί  τόσο εγώ όσο και πολλοί σαν εμένα, η πλειοψηφία θα έλεγα, δεν είχε, υποτίθεται, τις προϋποθέσεις. Τις προϋποθέσεις βεβαίως κάποιοι τις όρισαν και έτσι όπως τις όρισαν απέκλεισαν πάρα πολύ κόσμο από αυτή τη σημαντική οικονομική βοήθεια που θα μπορούσε να μας προσφερθεί σε μια δύσκολη περίοδο, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση σε σχέση με εμάς επιδοτήθηκαν. Εγώ και κάποιοι συμπολίτες μου αναγκαστήκαμε να προβούμε σε μηνύσεις, επειδή θεωρήσαμε ότι δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία. Η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη η οποία και θα κρίνει. Ωστόσο επειδή την Κυριακή έχουμε εκλογές, θέλω να ζητήσω να μας απαντήσουν οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων, αν την επόμενη μέρα θα είναι και αυτοί με τους έχοντες αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους. Για οικογένειες σαν τη δική μου, που παλεύουμε σε καθημερινή βάση για την οικονομική μας επιβίωση, θα κάνετε κάτι ή δεν θα μας “πιάσουν” πάλι οι προϋποθέσεις;
Sandra Bajic

6 σχόλια

  • Έχετε μια μόνιμη καταγγελτική διάθεση.
    Πολύ απλά: εάν μεσω των αποδειξεων που κοβετε δεν μπορούσε να τεκμηριωθεί πτώση του τζίρου σας και γι’ αυτό δεν πήρατε χρήματα εσείς και άλλες επιχειρήσεις που υποστηρίζετε αστήριχτα ότι “αδικήθηκαν”.

    • Δηλαδή είχαν αύξηση τζίρου; Μας δουλεύετε; τί κριτήριο είναι αυτό;δεν μπορούν να συνεχίσουν κ κλείνουν ο ένας πίσω από τον άλλο κι εσείς μας μιλάτε για αποδείξεις πτώσης τζίρου; Πόσο πιο κάτω;;; Αλλά οι χορτατοι τους νηστικούς δεν τους καταλαβαίνουν κ τους σνομπαρουν κι από πάνω. Αισχος! Αυτοί είστε! Κ θέλετε κ ψήφο τρομάρα σας…σκασατε στο χρήμα…

  • Ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης της γειτονιάς μου διαμαρτυρήθηκε κι αυτός γιατί δεν πήρε λεφτά.
    Του θύμισα ότι εάν την προηγούμενη χρονιά, δεν ήταν μονίμως …χαλασμένη η ταμειακή του, τότε ίσως να μπορούσε να δικαιολογήσει πτώση τζίρου και να χρηματοδοτηθεί.

    Κανείς πολιτικός, δεν βάζει το κεφάλι του στον τουρβά για εύκολα αποδείξιμα πράγματα και να ξεφτυλιστεί.
    Για άλλες περιπτώσεις ναι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.