Στις εκδηλώσεις μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία που έγιναν στην Πτολεμαΐδα και την Σκήτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Πασσαλίδης: “Ως απόγονος εκείνων των θυμάτων, εκείνων των Ποντίων δηλώνω κι εγώ ΠΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, δε σταματώ να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑI”

19 Μαΐου 2023
16:50
Στη συγκινητική εκδήλωση μνήμης της Πτολεμαϊδας για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης.
Λίγο νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής είχε βρεθεί στη Σκήτη και στην επίσης καθιερωμένη εκδήλωση για την Ποντιακή Γενοκτονία, στο μνημείο που έχει στηθεί προς τιμή των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων από την περιοχή του Πόντου.
 «Ως προοδευτικοί και αριστεροί, έλληνες πατριώτες, έχουμε ΧΡΕΟΣ για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Έχουμε ΧΡΕΟΣ να αγωνιστούμε ενωμένοι για τη διεθνή αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πασσαλίδης.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε, μαζί με συνεργάτες του, το κέντρο της Κοζάνης, καθώς και το εκλογικό κέντρο του κόμματος, όπου, μαζί με συντρόφους και συναγωνιστές εξέφρασαν την πίστη τους για τη νίκη στις κάλπες της Κυριακής, με βάση και όλα τα μηνύματα που έρχονται από κάθε γωνιά και της περιοχής μας

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.