Ο Σωκράτης Βατάλης σε Μαμάτσειο Νοσοκομείο, ΕΒΕ και εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

19 Μαΐου 2023
19:39

 

Με επίσκεψη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το ΕΒΕ Κοζάνης, ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του με φορείς και εργαζόμενους της περιοχής ο Σωκράτης Βατάλης, την Παρασκευή το πρωί και λίγο πριν λήξει επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντήσεις με τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κοζάνης δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και την καθημερινή προσφορά τους, παρά τις τεράστιες ελλείψεις που σημειώνονται στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Επανέλαβε για άλλη μία φορά πως η στήριξη του ΕΣΥ, με προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, αύξηση προϋπολογισμών και διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του, είναι προτεραιότητα της προοδευτικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ΕΒΕ Κοζάνης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο, Γιάννη Μητλιάγκα, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή και ειδικά για το ρόλο που θα παίξουν οι τοπικές επιχειρήσεις στην επόμενη ημέρα για τη Δυτική Μακεδονία και την Π.Ε. Κοζάνης:

«Στη Δίκαιη Μετάβαση που ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης, δεν συνυπολογίζει πουθενά την τοπική επιχειρηματικότητα. Άλλωστε είναι πάγια τακτική του να συνομιλεί και να εξυπηρετεί μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και συμφέροντα και όχι τους ανθρώπους του μόχθου», επισήμανε μετά το τέλος της συνάντησης.

Παράλληλα παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας και τη Σκήτη.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.