Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι 32 χρονών, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής  Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Διετέλεσε Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

 

** Το kozan.gr φιλοξένησε δύο φορές την Τίνα Κουζιάκη το τελευταίο διάστημα, μία φορά στο πλαίσιο προσωπικής συνέντευξης, στις 5 Απριλίου, πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και μία φορά στις 12 Μαΐου σε διαδικτυακό τραπέζι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

 

 

 

 

Πολύ ζωηρή κουβέντα, με έντονες αντιπαραθέσεις κι ενδιαφέρουσες απόψεις, μεταξύ Eυλαμπίας Πρώϊου (ΝΔ) – Βασιλικής Γκάσταρη (ΣΥΡΙΖΑ) & Tίνας Κουζιάκη (ΚΚΕ) – Η κατάσταση στα νοσοκομεία, η απολιγνιτοποίηση, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, η πράσινη ανάπτυξη όπως συντελείται στην περιοχή μας με την άναρχη χωροθέτηση των ΑΠΕ κ.α. – Όλη η συζήτηση στο πλαίσιο του 3ου προεκλογικού τραπεζιού (Ηχητικό)